Retell – oppslagstavle. C.F. Møller. Photo: Gejst

Retell – oppslagstavle

Oppslagstavlen Retell er en enkel og grafisk nåletavle med fokus på gode og enkle detaljer. Den passer både hjemme, på arbeidsplassen og på institusjoner.
 Retell – oppslagstavle. C.F. Møller. Photo: Gejst
Fakta

Produsent

Gejst

År

2020

Product Design

C.F. Møller Architects

Retell er en rund og innrammet oppslagstavle som skal henges på veggen. Retell kan brukes som nåletavle eller for seg selv som et dekorativt element som samtidig bidrar til å forbedre akustikken i rommet. Designen er enkel, og nødvendigheten har blitt gjort til en dyd. Det ser man blant annet på den fine utformingen av stålrammen og filten som lar deg montere Retell på en elegant og sikker måte med bare én skrue.

Allsidig bruk

Retell utmerker seg ved å kunne brukes både i private hjem, på kontorer og i institusjoner. Oppslagstavlens enkle design gjør at den passer de fleste steder, både i gangen, i garderoben, på barnerommet, på hjemmekontoret og i stua. Retell er et godt eksempel på at innredning av arbeidsplasser henter stor inspirasjon fra hvordan vi innreder hjemmet. Oppslagstavlen kan brukes både for seg selv og i grupper montert på linje eller i kreativ uorden. Retell har en diameter på 80 cm. Det er tilstrekkelig til å få plass til de bildene, tegningene og lignende som virkelig betyr noe, og ikke mer enn at du får plass til Retell på de fleste vegger.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.