Futurum+. C.F. Møller

Futurum+

Den bærende ideen bak Futurum-serien er inndelingen av reolen i en basismodul og en overmodul. Dermed oppstår de nye elementene og friheten til å kombinere – til flere formål, former og typer rom enn den tradisjonelle reolen.
 Futurum+. C.F. Møller
Fakta

Produsent

Omann Aps

År

2012

Product Design

C.F. Møller Architects

Tradisjonelt bruker vi reoler til oppbevaring av ting og inndeling av kontorer. Men i en digital verden er det mange arbeidsplasser som ikke lenger har bruk for så mye plass til bøker, permer og papirer. Det er utgangspunktet for designen av møbelserien Futurum+. Serien er bygd opp av frittstående podier i god sittehøyde, og overmoduler som kan kombineres fritt på utallige måter.

Podiene i sittehøyde er møbelseriens grunnmoduler. De kan kombineres, settes sammen og vinkles alt etter rommets innredning. Slik får man fritt spillerom til å innrede en avdeling eller sone slik man vil.

På podiene kan man fleksibelt sette overmoduler og kasser slik at møbelet kan fungere for eksempel som reol, sittemøbel med firkantede puter, uformelt møtebord, garderobestativ, skuffer eller som utstillingsmøbel med plass til for eksempel leketøy, planter eller magasiner. Modulene kan leveres i alle farger og kombineres som man vil.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.