Central Station - møbelserie. C.F. Møller

Central Station - møbelserie

Serie av pause- og hvilemøbler som skal bidra til å binde kontorområdenes arbeidssoner sammen med de sosiale sonene, for å skape sammenheng og gi medarbeiderne egne små rom i det store rommet.
 Central Station - møbelserie. C.F. Møller
Fakta

Produsent

Holmris B8

År

2017-

Product Design

C.F. Møller Architects

Både i privat og offentlig sektor er den moderne kontorarbeidsplassen rammen for et mangfoldig liv og en rekke ulike aktiviteter og oppgaver. På denne måten kan arbeidsplassen minne om livet på en jernbanestasjon. Her arbeides, telefoneres, møtes, sosialiseres, ventes, snakkes, tas pause, drikkes kaffe osv. Serien markedsføres under navnet Central Station fordi den i ett og samme møbel favner hele spekteret og skaper rammer for både arbeid, uformelle møter, sosialt fellesskap og avslapning.

Favner behovene til den moderne virksomhet

Serien er designet og utviklet i samarbeid med Holmris. Den dekker et behov for en ny type inventar som både kan møte bedriftenes behov for smidig tilpasning og på samme tid støtte en trend i innredningen av kontorområder, hvor klassiske arbeidssoner i økende grad smelter sammen med sosiale soner og nye arbeidsmåter.

Uendelige muligheter

Grunnkonseptet i Central Station består av gavler i støpt aluminium, plater i kryssfiner med linoleum på overflaten og en benk. I tillegg fås ulike typer tilbehør. Oppstillinger kan endres og utvides i det uendelige og sammen danne et romlig indre landskap. De ulike elementene i serien kan uten verktøy flyttes rundt og kombineres etter behov til oppbevaring, ståplasser, møtebord, polstrede sitteplasser, midlertidige arbeidsplasser, hotspots, skranker, kaffebar, sitteplasser osv.

Kontoret er kunnskapssamfunnets verksted, og verkstedets krav til praktisk anvendelighet er videreført i møbelseriens design og uttrykk, som på samme tid er både rått og raffinert.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.