AdjustTable sidebord. C.F. Møller. Photo: Karup Design

AdjustTable sidebord

Sidebordet AdjustTable er høydejusterbart og kan brukes sammen med alle typer sitte- og liggemøbler. Et enkelt og upretensiøst møbel med en vri.
 AdjustTable sidebord. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Produsent

Karup Design

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

AdjustTable er et sidebord som kan justeres manuelt i høyden. Bordet er utviklet for å imøtekomme dagens behov for fleksible løsninger for arbeid, studier og avslapning - enten det er på sofaen, sengen eller sittemøblene.

Designet er stilrent, funksjonelt og enkelt å avkode. Det er intuitivt å justere høyden i en av de fem faste posisjonene, og det er enkelt å plassere bordet nær deg i optimal høyde og avstand, uansett sitte- eller liggestilling, slik at PC, bøker, drikke og annet er innen rekkevidde.

Mer bekvemmelighet og et enkelt utseende

Sidebordet AdjustTable har et enkelt og upretensiøst utseende og utstråler samtidig nordisk varme. Materialene er pulverlakkert stål og FCS-sertifisert furutre, som vokser raskt og er lett tilgjengelig. Det enkle designet får en vri med den gjennomgående rundstokken som fortsetter opp gjennom bordplaten. Bordet fås i natur og i to forskjellige farger, som er påført på en måte som fremhever furutreets unike og karakteristiske årer. Dette gir bordet et både naturlig og moderne uttrykk.

Et funksjonelt og intuitivt møbel som gjør AdjustTable til det perfekte tillegget for enkel bekvemmelighet i hjemmet.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.