BASE sovesofa. C.F. Møller. Photo: Karup Design

BASE sovesofa

BASE sovesofa har et kult og praktisk design og er et multifunksjonelt møbel for både komfort og oppbevaring som enkelt kan tilpasses ulike hverdagsscenarier og være midtpunktet i det unge hjem.
 BASE sovesofa. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Produsent

Karup Design

År

2024

BASE sovesofa oppfyller både komfort- og oppbevaringsbehov og skaper en lounge-atmosfære med rå nordisk eleganse i hjemmet.

Designet på BASE-sovesofaen skiller seg vesentlig fra den tradisjonelle sovesofaen. Mens den klassiske sovesofaen vanligvis er statisk og sammenfoldet, er BASE-sovesofaen først og fremst designet for å kunne foldes ut. Designet er basert på forskning som viser at sengen er midtpunktet i generasjon Zs hjem, hvor den brukes til mange formål. Resultatet er en sovesofa som gir en komfortabel base for å studere, spille brettspill, spise, se på TV og en rekke andre hverdagsaktiviteter, både alene og sammen med andre. Med et raskt grep kan den forvandles fra en sove- og hyggesone til en stilren og ryddig sofa, perfekt for uventede gjester. Sovesofaens lave profil sørger for at den alltid ser koselig og uformell ut.

Multifunksjonelt samlingspunkt

Sovesofaen har flere oppbevaringsmuligheter. Bak den skråstilte ryggen er det romslig oppbevaringsplass til for eksempel sengetøy og puter. Sovesofaen har også multifunksjonelle oppbevaringsbokser som kan vendes etter behov og enten fungere som en integrert hylle eller som et lukket oppbevaringsrom for ting som skal gjemmes bort. I tillegg kan oppbevaringsboksene stå fritt i rommet som ekstra bord.

BASE sovesofa er tilgjengelig i en palett som favner både klassiske farger og moderne trender. BASE-sovesofaen er laget av hurtigvoksende og tilgjengelig FSC-sertifisert furu og kombinerer bærekraft med estetikk og funksjonalitet.

I hjem med begrenset plass er BASE-sovesofaen et midtpunkt med sin allsidighet og rolige, varme atmosfære.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.