Cavere. C.F. Møller

Cavere

Cavere er en omfattende serie kvalitetstilbehør i aluminium til innredning av bad og toaletter. Imidlertid kan deler av serien også brukes på steder som for eksempel kjøkkener.
 Cavere. C.F. Møller
Fakta

Produsent

NORMBAU GmbH

År

2009-2021

Product Design

C.F. Møller Architects

Premiering
Premiering
  • Iconic Award. 2021
  • Designpreis Deutschland, nominert. 2011
  • Red Dot Design Award. 2010
  • iF product design award, 2011 & 2012

Utgangspunktet for serien var å skape en design som gjør hverdagen enklere for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. Med sin enkle og elegante design appellerer imidlertid serien til alle som har sans for funksjonalitet og estetikk.

Serien, som omfatter mer enn 50 deler, tilbyr alt fra spesifikke hjelpemidler som f.eks. gripebøyler og badesete til mer generelle baderomselementer som såpeskål, tannbørsteholder og toalettbørste. Speilhyller, håndkleknagger og et klappsete til montering på vegg er eksempler på elementer som kan brukes stort sett overalt – både i våtrom og andre steder.

Det enkle uttrykket gjør serien lett å tilpasse i ulike typer rom, lett å rengjøre og lett å montere. Blant annet har løftebøylen en trekantet gripeprofil, fordi tester har vist at det gir den beste kombinasjonen av styrke, komfort og god ergonomi.

 

www.normbau.de  

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.