PLINT - multifunksjonell møbelserie. C.F. Møller. Photo: Dencon

PLINT - multifunksjonell møbelserie

Plint er en multifunksjonell møbelserie som gjør det enklere å innrede fremtidens fleksible kontor.
 PLINT - multifunksjonell møbelserie. C.F. Møller. Photo: Dencon
Fakta

Produsent

Dencon

År

2020

Product Design

C.F. Møller Architects

Fremtidens kontor er modulært og endrer løpende karakter tilpasset arkitekturen, trender, digitale muligheter og nye måter å samarbeide på. Plint-serien er utviklet for denne virkeligheten, og den lar deg tilpasse møblene etter de behovene vi har akkurat nå, om en stund eller på lengre sikt.

Grunnelementene i serien er en Plint (sokkel) og en Kube, som tilbyr mange kombinasjons- og bruksmuligheter. Plinten gjør det enkelt å føre kabler på tvers av hele oppsettet, og den er designet som base for Kuber og andre oppbevaringselementer, kildesorteringselementer, whiteboards og garderobestativer. I tillegg fungerer Plinten som en lav romdeler som kan brukes til oppbevaring eller som strømboks, og den er utstyrt med et praktisk lokk som er beregnet for enkel lading av mobiltelefon, iPad eller sykkelbatteri.

Endeløse kombinasjoner

Det minste og sentrale oppbevaringselementet er Kuben på 40 x 40 x 40 cm. Kuben er designet slik at toppen utgjør en praktisk bakke som lar deg stille ut eller oppbevare forskjellige ting. Den kan brukes alene rett på gulvet eller for eksempel som sidebord i et loungeoppsett. Knotter under bunnen passer ned i bakken og lar deg stable flere Kuber og lage et samlet oppsett som passer perfekt til ditt behov. Du kan skape et variert uttrykk i et oppsett ved å rotere kubene, slik at flatenes materialer og farger oppleves i nye kombinasjoner.

Kubene kan utstyres med skuffer eller dører. Med en pute på toppen blir en eller flere Kuber på rekke til sitteplasser med oppbevaring eller skap under.

Kildesortering

Plint-serien har også elementer til kildesortering. Elementene kan plasseres i oppsett for seg selv eller integreres i de øvrige Plint-oppsettene, slik at de passer til bedriftens strategi for kildesortering, og de finnes i materialer, form og farger som er tilpasset resten av interiøret.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.