BASE sovesofa

R.U.M. stol

R.U.M. (ReUsed Materials) er en bærekraftig stol med plastskjell som er laget av fiskegarn som samles opp fra havet.

BASE sovesofa

BASE sovesofa har et kult og praktisk design og er et multifunksjonelt møbel for både komfort og oppbevaring som enkelt kan tilpasses ulike hverdagsscenarier og være midtpunktet i det unge hjem.

YoYo - Indendørs lampeserie

YoYo er en nyskapende serie innendørs lysarmaturer, som eliminerer behovet for innbygging, og som løser mange belysningsoppgaver. Lampen er av høy kvalitet, og den har sofistikert lysteknologi.

AdjustTable sidebord

Sidebordet AdjustTable er høydejusterbart og kan brukes sammen med alle typer sitte- og liggemøbler. Et enkelt og upretensiøst møbel med en vri.

AMX - desentralisert ventilasjon

Desentral og takmontert ventilasjonssystem for inn- og påbygging med elegant design, brukervennlig interface, lavt støynivå og integrert kjøle-, varme- og ventilasjonsfunksjon.

PLINT Recycle - kildesortering for kontormiljøet

PLINT Recycle er den ultimate løsningen for kildesortering på kontoret. Med et design som er modulært og uttrykksmessig spenner fra det diskrete og elegante, til det lekne og fargerike, blir kildesorteringssystemet et stilig kontormøbel.

STICKS sofabord

STICKS sofabord er en del av en møbelserie i furu som kjennetegnes av slanke, runde dobbeltben som et gjennomgående motiv.

Silia magasinholder

Frittstående magasinholder med et grafisk enkelt uttrykk for hjemmet eller arbeidsplassen i svart eik eller rustfritt stål.

Avfallssorteringspunkter i København

Det overordnede målet har vært å kombinere krav og ønsker til byens nye avfallssorteringspunkter i et sterkt og moderne designkonsept.

REECH trappestige

Trappestigen REECH er sammenleggbar og beregnet for å henges på veggen, slik at du alltid har den tilgjengelig når du trenger å komme opp i høyden.

SVIP sidebord

Sidebordet SVIP er en nytolkning av det tradisjonelle brettbordet, som er designet og utført for å være både skulpturelt, praktisk og holdbart.

PLINT furniture series for offices

Plint is a multifunctional furniture series that supports the layout of the flexible office of the future.

Retell – oppslagstavle

Oppslagstavlen Retell er en enkel og grafisk nåletavle med fokus på gode og enkle detaljer. Den passer både hjemme, på arbeidsplassen og på institusjoner.
Vis flere prosjekter