STICKS sofabord. C.F. Møller. Photo: Karup Design

STICKS sofabord

STICKS sofabord er en del av en møbelserie i furu som kjennetegnes av slanke, runde dobbeltben som et gjennomgående motiv.
 STICKS sofabord. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Produsent

Karup Design

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

STICKS sofabord har et karakteristisk understell med tre ben som omkranser en rund bordplate og støtter en vertikal tverrstang, som er en viktig del av STICKS sofabordets identitet. Hvert ben består av to slanke, runde pinner som er forbundet med synlige bolter i en konstruksjon som kombinerer eleganse og stabilitet.

Med et utvalg av farger og to ulike størrelser gir STICK sofabord varierende muligheter til å innrette til både privat og kommersiell bruk. Både understellet og bordplaten er laget av hurtigvoksende og lett tilgjengelig FSC-sertifisert furu, og fås i natur, svart og en palett med tre klassiske farger, påført på en måte som fremhever furutreets unike og karakteristiske årer. På denne måten utstråler STICKS sofabord en naturlig og nordisk eleganse, som kan gis et fargerikt og personlig preg.

Sofabordene har to ulike størrelser og kan settes sammen i overlappende kombinasjoner eller stå alene. Det mindre bordet fungerer perfekt som et funksjonelt sidebord, mens det større bordet er ideelt for uformelle og lounge-lignende interiører.

STICKS sofabordene er en del av en serie furumøbler der de slanke og runde dobbeltbenene er det karakteristiske og gjennomgående elementet. Utformingen av STICKS-sofabordene gjør det mulig å variere interiøret og passer inn i både private hjem og forretningsmiljøer.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.