Rammeaftale, Strategisk Byudvikling Aarhus Kommune

C.F. Møller Architects bistår Aarhus Kommune i en toårig rammeaftale med strategiske rådgivningsydelser i forbindelse med udvikling og salg af arealer i kommunen.

Lejerrådgivning, Danske Bank nyt hovedkontor

Lejerrådgivning for Danske Bank, som i 2023 flytter hovedsæde til et nyopført domicil. C.F. Møller bistår med vigtig strategisk rådgivning, som skal sikre at de fysiske rammer understøtter bankens store visioner og ambitioner.

Artcenter Spritten

C.F. Møller Architects er bygherrerådgiver på opførelsen af Artcenter Spritten, som transformerer et gammelt industriområde til Aalborgs nye kunstcenter.

British Museum – arkæologisk forskningssamling – tilsynsførende arkitekt

C.F. Møller Architects er blevet udnævnt som tilsynsførende arkitekt for British Museum i forbindelse med udviklingen af et nyt opbevaringsanlæg for at sikre, at det leverede projekt lever op til museets høje krav.

DFDS domicil, Lejerrådgivning

C.F. Møller Architects bistår DFDS med lejerrådgivning og med at sikre at DFDS’ nye hovedsæde på Marmormolen i København både understøtter DFDS’ forretning og skaber optimale rammer for virksomhedens kultur.

Nyt OUH - Bygherrerådgivning

Bygherrerådgiver på nyt superhospital, der er et af de største byggerier af sin slags i nyere tid i Danmark.

Vega skole & aktivitetshus - Skiltekoncept

Skiltekoncept til Vega skole & aktivitetshus, der skaber en sammenhængende visuel identitet, som ikke blot letter navigationen, men også styrker skolens samlede identitet.

Örnsro Træby – Identitet

Identitetsarbejde for Örnsro Træby, baseret på de arkitektoniske ideer til projektet med to blokke i det centrale Örebro, hvor træhuse er blandet med moderne miljøtænkning.

Nobelparken - udvidelse med kontorbygning

Ny blok i Nobelparken, der samler COWIs medarbejdere i Aarhus og understøtter interaktion mellem afdelingerne.

Rigshospitalet Nordfløjen Fase 2, bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning for den nye Nordfløj på Rigshospitalet i København som kommer til at rumme sengeafsnit, operationsstuer, støttefunktioner og administration.

Solnedgangspladsen i Gl. Skagen

C.F. Møller Architects er bygherrerådgiver for Frederikshavn Kommune, der ønsker at forny Solnedgangspladsen i Gl. Skagen, så oplevelsen af kvalitet styrkes, samtidig med at stedets historiske karakter bevares.

AUH, sundhedsplanlægning

Funktionsplanlægning, aktivitets- og kapacitetsanalyser og brugerprocesser i forhold til ombygningen og udvidelsen af Aarhus Universitetshospital.

Førde Centralsygehus, brugerinddragelse

Planlægning af infrastruktur, udnyttelse af arealer og eventuel udbygning af sygehuset.
Vis flere projekter