Aviapolis Core

Masterplan, der skaber verdens første 100 % fodgængervenlige forbindelse mellem en international lufthavn, naturen samt byens og dens funktioner.

Guldborgsund Havneby

Ny helhedsplan for havnen i Nykøbing Falster forener byen og sundet, og omdanner industrihavn til levende bydel med boliger, kulturliv og byrum med integreret klimasikring.

Flodbyen Randers - Byen til Vandet

Udviklingsplanen ”Vores Flodby” klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby.

Aalborg Havnefront

Helhedsplan for Aalborg Havnefront, der med bl.a. en havnepromenade genskaber forbindelsen mellem Limfjorden og byens middelaldercentrum.

Det ny SIMAC, Helhedsplan

Ny helhedsplan for Svendborg havn forbinder byen og havnen sammen med et nyt levende miljø med erhverv, uddannelse, rekreative muligheder og klimasikring.

Energi-, Klima- og Miljøpark

En unik sammensmeltning af energiproduktion, vandrensning, ressourcegenbrug og klimatilpasning, udformet som et offentligt rekreativt læringslandskab.

CeresByen, masterplan og lokalplan

Transformation af Ceres-bryggeriets areal i midtbyen til en helt ny levende bydel med erhverv, boliger, uddannelsesinstitutioner, kulturelle funktioner og bypark.

Carlsberg Byen, lokalplan

C.F. Møller har udviklet og tilpasset en del af Carlsberg Byens oprindelige masterplan, så den lever op til nutidige krav og ønsker.

Bergen ByArena og udviklingsplan for Nygårdstangen

Topmoderne multiarena i hjertet af Bergen med kapacitet til 12.000 gæster. Arenaen med tilhørende konferencehotel er en integreret del af udviklingsplanen for Nygårdstangen.

CBS - Campus in Society

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

Dalum Papirfabrik, masterplan

Helhedsplanen for Dalum Papirfabrik omdanner det historiske industrielle område til en ny mangfoldig bydel med tæt kontakt til både natur og Odense by.

Lunakvarteret

Udviklingsplan, der omdanner Lunakvarteret til flere åbne bykvarterer og forbedrer bymidten i Södertälje, Sverige.

NTNU Campus Trondheim

Transformation og udvikling af campus for NTNU, som styrker forskning og formidling ved at nedbryde barrierer mellem studerende, forskere og fagdiscipliner samtidig med, at relationen til byen styrkes.
Vis flere projekter