Banekvarteret

Aviapolis Core

Masterplan, der skaber verdens første 100 % fodgængervenlige forbindelse mellem en international lufthavn, naturen samt byens og dens funktioner.

Banekvarteret

Helhedsplanen for den nye bydel Banekvarteret i Aarhus overdækker banegraven og skaber en ny og grøn bydel i hjertet af byen.

Byen til Vandet - Vores Flodby

Udviklingsplanen ”Vores Flodby” klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby.

Det ny SIMAC, Helhedsplan

Ny helhedsplan for Svendborg havn forbinder byen og havnen sammen med et nyt levende miljø med erhverv, uddannelse, rekreative muligheder og klimasikring.

The Laindon Centre

Masterplan der skaber nye boligområder og genetablerer en pulserende butiksgade i Laindon centrum i Essex.

Energi-, Klima- og Miljøpark

En unik sammensmeltning af energiproduktion, vandrensning, ressourcegenbrug og klimatilpasning, udformet som et offentligt rekreativt læringslandskab.

CBS - Campus in society

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

CeresByen, masterplan og lokalplan

Transformation af Ceres-bryggeriets areal i midtbyen til en helt ny levende bydel med erhverv, boliger, uddannelsesinstitutioner, kulturelle funktioner og bypark.

Aalborg Havnefront

Helhedsplan for Aalborg Havnefront, der med bl.a. en havnepromenade genskaber forbindelsen mellem Limfjorden og byens middelaldercentrum.

Dalum Papirfabrik

Helhedsplanen for Dalum Papirfabrik omdanner det historiske industrielle område til en ny mangfoldig bydel med tæt kontakt til både natur og Odense by.

The New City, Oostende

Nyt boligbyggeri i den Belgiske by Oostende, der skaber fællesskaber med mindre klynger af bygninger og fremstræder som den nye by i byen.

Aarhus Havn Masterplan

Masterplan for udvidelse og omdisponering af Aarhus Havn.

Re-imagining the Garden City

Idékonkurrence om en 45 ha stor masterplan, der bygger på en gentænkning af principperne bag det britiske byhavekoncept, Garden City Movement, hvor der lægges vægt på et bæredygtigt og socialt samfund.
Vis flere projekter