Dalum Papirfabrik

Helhedsplanen for Dalum Papirfabrik omdanner det historiske industrielle område til en ny mangfoldig bydel med tæt kontakt til både natur og Odense by.

Oslo Horisont

Oslo Horisont, et stort transformationsprojekt på i alt 82.000 m² med fokus på innovativ genbrug, bliver skabt centralt i Oslo ved siden af banegården. Projektet består af to højhuse med et hævet offentligt grønt landskab oven på den gamle postterminal.

Hovedkontor i Dalum Papirfabrik

Transformation af ikonisk betonkonstruktion til nyt hovedkontor, hvor den industrihistoriske betydning bevares og får nyt liv med et lyst og dynamisk kontormiljø.

Valby Maskinfabrik: Montagehallen

En tidligere industrihal, hvor det oprindelige industrielle udtryk er bevaret samtidig med, at der indvendigt er skabt moderne erhvervsarealer og boliger samt et event- og fælleshus.

Vendsyssel Kunstmuseum

Indretning af kunstmuseum i tidligere klædefabrik i Hjørring.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering af en ikonisk schweizisk kontorbygning fra slidt 70'er-bygning til en yderst bæredygtig bygning, der er integreret med den omkringliggende park og Zürich sø som en attraktion for brugere og borgere i Zürich.

Brabrand Boligforening, Afd. 1 og 2

Renovering og opgradering af Hans Brogesparken og Søvangen, to ikoniske murede boligbebyggelser fra 1940’erne og 1950’erne.

Folkehuset VØ

Tidligere folkeskole transformeret til folkehus og nyt samlingssted for borgere og turister med arkitektonisk reference til egnes fyrtårne og vigtig vejviser for udviklingen af lokalsamfundet.

Hangar 26/27, Schelde

Historisk pakhus i Belgien er revitaliseret som et levende, urbant hotspot, der er tro mod de omkringliggende omgivelser og historien i havneområdet.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, der forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.

Mountbatten House

Mountbatten House, en ikonisk kontorbygning fra 1970'erne, transformeres til kvalitetsboliger og offentlige faciliteter og bidrager til at revitalisere centrum i Chatham, Kent.

Den Danske Kirke i London

Projektet vedrørende St. Katharine's kirke omfatter landskabsdesign og komplet renovering af den nygotiske kirke ved Regent's Park i London, som er fredet i klasse II.

Kristiansund Opera- og Kulturhus

Nyt kulturelt knudepunkt i Kristiansund, som samlokaliserer opera, museum, kulturskole, bibliotek, restaurant og café.
Vis flere projekter