Dalum Papirfabrik, masterplan

Helhedsplanen for Dalum Papirfabrik omdanner det historiske industrielle område til en ny mangfoldig bydel med tæt kontakt til både natur og Odense by.

Oslo Horisont

Oslo Horisont, et stort transformationsprojekt på i alt 82.000 m² med fokus på innovativ genbrug, bliver skabt centralt i Oslo ved siden af banegården. Projektet består af to højhuse med et hævet offentligt grønt landskab oven på den gamle postterminal.

Hovedkontor i Dalum Papirfabrik

Transformation af ikonisk betonkonstruktion til nyt hovedkontor, hvor den industrihistoriske betydning bevares og får nyt liv med et lyst og dynamisk kontormiljø.

Valby Maskinfabrik: Montagehallen

En tidligere industrihal, hvor det oprindelige industrielle udtryk er bevaret samtidig med, at der indvendigt er skabt moderne erhvervsarealer og boliger samt et event- og fælleshus.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering af en ikonisk schweizisk kontorbygning fra slidt 70'er-bygning til en yderst bæredygtig bygning, der er integreret med den omkringliggende park og Zürich sø som en attraktion for brugere og borgere i Zürich.

Brabrand Boligforening, Afd. 1 og 2

Renovering og opgradering af Hans Brogesparken og Søvangen, to ikoniske murede boligbebyggelser fra 1940’erne og 1950’erne.

Dalum Kloster

Dalum Kloster og tilhørende park transformeres nænsomt til rekreativt offentligt samlingspunkt og klimavenlige boliger, der åbner en ny æra for det historiske sted nær Odense.

Dalum Papirfabrik, Hollænderhuset

Transformation af ikonisk industribygning til eksklusive lejligheder med stort fokus på genanvendelse af materialer for at reducere klimaaftrykket og bringe historien med ind i fremtiden.

Hangar 26/27, Schelde

Historisk pakhus i Belgien er revitaliseret som et levende, urbant hotspot, der er tro mod de omkringliggende omgivelser og historien i havneområdet.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, der forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.

Museum Kolding, Staldgården

Skitseprojekt, der transformerer fredet staldbygning til moderne museum og kulturelt kraftcenter i Kolding.

ObelHus

Transformation af tidligere tobaksfabrik opført i 1936 af arkitekt Preben Hansen, der omdanner industribygningen til moderne boliger med respekt for og bevarelse af bygningens kulturhistoriske værdier.

Transformation af logistikcenter til blandet bydel

Transformation af tidligere logistikcenter og kørearealer til en grøn blandet bydel med nye kontorarbejdspladser, handel, erhverv, boliger og offentlige byrum.
Vis flere projekter