Biomedicum, Karolinska Institutet

Ny, topp moderne laboratoriebygning som skal være et samlende kraftsenter for forskningen ved et av verdens ledende medisinske universiteter -Karolinska Institutet i Stockholm.

Mærsk Tårnet, utbygging av Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er en topp moderne forskningsbygning som med sin nyskapende arkitektur gir optimale rammer for helseforskning i verdensklasse.

Det Tekniske Fakultet - Syddansk Universitet, Odense

Det Tekniske Fakultet, TEK, ved Syddansk Universitet i Odense er fire institutters felles ramme om et aktivt og dynamisk forsknings- og utdanningsmiljø.

Darwin Centre, fase 2

Utvidelse av Natural History Museum i London utformet som en stor kokong i en glassboks.

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet, oppført i 1931 og utbygd frem til i dag, er et unikt og helstøpt universitetscampus med en gjennomført arkitektur, blant annet i form av den konsekvente bruken av gul teglstein og bygningenes samhørighet med landskapet.

HAFUN (Hamburg Fundamental Interactions Laboratory), Hamburg Universitet

Et landemerke for forskningscampus Science City Bahrenfeld i Hamburg, og vil samle to forskningssentre i én bygning som vil huse både høyteknologiske underjordiske laboratoriefasiliteter og åpne miljøer for kunnskapsdeling og -formidling.

Teknologisk Institut Campus

C. F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts nye 50 000 m2 store campusområde i Århus Nord, hvor i alt 12 nye bygninger, fordelt på 8 000 m2, er integrert med landskapet.

AU-FOOD

En samling av Aarhus universitets miljøer for næringsmiddelforskning i samme bygning, AU Food, skal styrke en tettere integrering av forsknings- og utdanningsmiljøet og gjøre det enklere for studenter og forskere å delta i tverrfaglige aktiviteter.

Pharma Science Building

Moderne laboratoriebygg på Københavns Universitet for å styrke tverrfaglig forskning og skape synlighet i bybildet.

Panum Instituttet - laboratorieinnredning

Fasaderenovering, bygningsvedlikehold og mindre utvidelser og nyinnredning av laboratorier i Panum Instituttet.

Aarhus Universitetshospital (AUH) - laboratorier

De nye laboratoriene for patologi og klinisk biokjemi tilbyr medarbeiderne de nyeste teknologiske fasilitetene i et fysisk miljø med fokus på å få dagslyset inn, holde støyen ute fra de åpne laboratorieområdene og underbygge kommunikasjon og interaksjon.

Teknologisk Institut, DMRI

Nytt laboratorie- og kontorbygg som tilføyes i rekken av fine bygninger i Teknologisk Instituts bygningskompleks i Høje Tåstrup.

IHA Katrinebjerg

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet med plass til 3000 studenter, forskere og forelesere i IT-byen Katrinebjerg.
Vis flere prosjekter