WoodHub, Statlig kontorknutepunkt i Odense

Ny kontorbygning, som samler en rekke offentlige etater under ett tak i hjertet av Odense, er et pionerprosjekt for bærekraftig trekonstruksjon og det største trebygget i Danmark.

Den Åpne Skolen i Waldau (OSW)

Den Åpne Skolen i Waldau (OSW) setter en ny standard for læringsmiljøer i tyske skoler ved å forene natur og utdanning i et fleksibelt og bærekraftig bygg.

Det tyske miljøverndepartement - BMUV

Det tyske departementet for miljø, naturvern og atomsikkerhet, BMU, er en bærekraftig bygning som er designet i tømmer og har integrerte solcellepaneler og et stort fokus på dagslys og felles grøntarealer.

i8, iCampus, Werksviertel München

i8 er et allsidig, nytt kontorbygg i Werksviertel i München, som er bygd med en hybrid trekonstruksjon som bidrar til positiv LCA for bygget og til et godt inneklima.

Lund sentralstasjon

En moderne møteplass og et infrastrukturelt nav, både i Lund og for regionen, med en ny stasjonsbygning, nye næringslokaler, restauranter og hotell, samt en renovering og flytting av den eksisterende tollbygningen fra 1800–tallet.

Ny vgs Harstad

Ny vgs Harstad er mer enn bare en skole. Den er et nytt knutepunkt i Harstad som gir nytt liv til et tidligere industriområde og knytter byen til havet og fortiden til fremtiden.

Gråalen, Norrtälje Havn

Gråalen er et nytt boligområde med fokus på bærekraft og inkluderende arkitektur, basert på bruk av tre i reisverk og fasader.

Örnsro Træstad i Örebro

Örnsro Trästad er et visjonært boligkvartal i sentrale Örebro som er bygget av massivt tre og har fokus på å integrere naturen i det urbane landskapet.

Netto, Bygholm Bakker

Salling Group, Netto og C.F. Møller Architects samarbeider om et nytt butikkonsept for fremtidens dagligvarebutikk som fokuserer på bærekraftige løsninger, godt inneklima og arkitektonisk kvalitet til glede for kunder og medarbeidere.

Kajstaden Tall Timber Building

Høyhuset Tall Timber Building har blitt et landemerke, og ved oppføringen er det Sveriges største massivtrehus for den nye bydelen Kajstaden ved Mälaren i Västerås.

Hyllie Play

Hyllie Play er et trekantet kontorbygg på 14.500 kvm i Hyllie. Det nye kontoret bidrar med spennende miljøer, kreative møteplasser og grønne rom for hele bydelen.

Generasjonenes Hus i Nivå

Generasjonenes Hus i Nivå er en samlende bygning som består av en ny grunnskole som det sentrale punktet, omkranset av bibliotek, kulturhus, idrettshall og svømmehall.

Klyngehuset Kronjylland

Klyngehuset er det nye samlingsstedet for Landsbyfællesskabet Kronjylland, som aktiverer og underbygger fellesskap, utendørs aktiviteter og formidling av stedets unike karakter.
Vis flere prosjekter