The New City, Oostende

Nyt boligbyggeri i den Belgiske by Oostende, der skaber fællesskaber med mindre klynger af bygninger og fremtræder som den nye by i byen.

Blackhorse Yard

Byfornyelsesprojekt med blandet bebyggelse i Waltham Forest i London, som består af almennyttige boliger, offentlige rum, butikker, kolonihaver og nye kreative arbejdsarealer.

Blackwall Reach

Som en del af byfornyelsesprojektet Blackwall Reach har C.F. Møller tegnet en ny boligbebyggelse med 324 boliger.

HAB Varbergparken

Omdannelse af almennyttigt boligområde fra 1970'erne med helhedsplan, bolig- og energirenoveringer, nye udearealer og nye arbejdspladser

Sundparken, Himmerland Boligforening, afdeling 19 & 22

Renovering og omstrukturering af almennyttige boliger med energirenovering, nye boligtyper og fællesarealer.

Magisterparken, Himmerland Boligforening

Renovering og omstrukturering af almennyttig boligbebyggelse med energirenovering, nye boligtyper, tilgængelighed og fællesarealer.

Brabrand Boligforening, Afd. 1 og 2

Renovering og opgradering af Hans Brogesparken og Søvangen, to ikoniske murede boligbebyggelser fra 1940’erne og 1950’erne.

Teatergården

Unik blanding af ejer- og almene boliger i ét byggeri, der både nyfortolker og integrerer sig med den eksisterende arkitektur i Aalborg centrum og understøtter mangfoldighed og byliv.

Siloen, Østre Havn i Aalborg

En genopbygning af den karakteristiske DLG-silo på Østre Havn i Aalborg danner ramme om et nyt boligbyggeri med en unik placering helt ud til havnefronten.

Elmwood Court

Socialt boligbyggeri, der viderefører og moderniserer det klassiske victorianske rækkehus.

Greenwich Peninsula Riverside, The Moore

To ti-etagers bygninger med i alt 144 lejligheder udbudt i et mix af privat-, andels- og udlejningsboliger i bydelen Greenwich Peninsula i London.

HSB 2023 - Västerbroplan

Vinderprojekt til et 26 etagers højhus af træ på en central plads i Stockholm.

Henius House

240 ungdomsboliger og 45 familieboliger på den tidligere industrigrund Eternitten i Aalborg som en del af forvandlingen af området fra cementindustri til ny, urban bydel.
Vis flere projekter