Blackhorse Yard. C.F. Møller

Blackhorse Yard

Byfornyelsesprojekt med blandet bebyggelse i Waltham Forest i London, som består af almennyttige boliger, offentlige rum, butikker, kolonihaver og nye kreative arbejdsarealer.
 Blackhorse Yard. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Catalyst Housing og Swan Housing Association

Adresse

London, UK

Omfang

34.900 m² boliger/erhverv

År

2017-

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • Shortlisted for New London Architecture Award, Mixed-Use category. 2019

Londons borgmester og GLA støtter projektet, som er det første i forbindelse med borgmesterens plan om at bygge prisbillige boliger. Området i Waltham Forest er allerede et yderst mangfoldigt sted. Ud over en lang række butikker, sportsfaciliteter og industriområder er kvarteret kendt for at have mange kreative arbejdsrum. Formålet med det forslåede byggeprojekt er først og fremmest, at det skal være en integreret del af og bidrage til dette blomstrende eksisterende lokalsamfund. Med forslagene ønsker man at tage hensyn til de forskellige kvarterer i området. Side om side med niveauopdelte boliger, som passer sammen med de tilstødende rækkehuse i victoriansk stil, er der butikker i Blackhorse Lane, som skal skabe en levende byfacade. Derudover skal 3000 m2 nye kreative arbejdsrum knytte det nye byggeprojekt sammen med det brede kreative lokalsamfund.

Forslaget omfatter en eklektisk række karakterområder med hvert sit arkitektoniske udtryk. Det offentlige rum skal skabe sammenhæng på tværs af de forskellige karakterområder og skabe forbindelse til de omgivende gader. Samtidig fungerer landskabet som en halskæde med indbyrdes forbundne små parker, der forbinder lokale, fodgængere og cyklister mellem Blackhorse Lane og Sutherland Road.

Den arkitektoniske fremtoning og valget af materialer til bygningerne er bevidst gjort forskelligartet. Dette er delvis for at give en fornemmelse af en menneskelig målestok og for at give hver bygning sin egen identitet, delvis for at harmonere med stedets og hele området industrielle fortid.

Læs mere

Flere projekter | Boliger/Almene boliger

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.