WoodHub, Statsligt kontorknudepunkt i Odense

Nyt kontorbyggeri, der samler en række statslige styrelser under ét tag i hjertet af Odense og er et pionerprojekt for bæredygtigt træbyggeri og den største træbygning i Danmark.

Den Åbne Skole i Waldau (OSW)

Den Åbne Skole i Waldau (OSW) sætter ny standard for læringsmiljøer i tyske skoler, ved at forene undervisning og natur i fleksibelt og bæredygtigt kompleks med flere anvendelsesmuligheder.

Det tyske miljøministerium - BMUV

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU, er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.

i8, iCampus, Werksviertel München

i8 er en alsidig ny kontorbygning i Werksviertel, München, Tyskland bygget i en hybrid tømmerkonstruktion, der bidrager positivt til bygningens LCA og hjælper med at sikre et godt indeklima.

Lunds centralstation

Et moderne mødested og infrastrukturelt knudepunkt, både i Lund og i regionen, med ny stationsbygning, nye erhvervslokaler, restauranter og hoteller samt en renovering og flytning af den eksisterende toldbygning fra 1800-tallet.

Ny videregående skole Harstad

Ny videregående skole Harstad er mere end blot en skole. Den er et nyt samlingspunkt i den norske by Harstad, der giver nyt liv til et tidligere industriområde og forbinder byen med havet og fortiden med fremtiden.

Gråalen, Norrtälje Havn

Gråalen er et nyt boligkvarter med fokus på bæredygtighed og inkluderende arkitektur, baseret på brug af træ i konstruktion og facader.

Örnsro Træby i Örebro

Örnsro Træby er et visionært boligkvarter, centralt i Örebro, der er bygget i massivtræ og har fokus på at integrere naturen i det urbane landskab.

Netto, Bygholm Bakker

Salling Group, Netto og C.F. Møller Architects står i samarbejde bag et nyt butikskoncept for fremtidens dagligvarebutik, der fokuserer på bæredygtige løsninger, godt indeklima og arkitektonisk kvalitet til glæde for kunder og medarbejdere.

Kajstaden Tall Timber Building

Etageejendommen i træ, Tall Timber Building, i den nye bydel Kajstaden ved Mälaren i Västerås er blevet et vartegn og var, da den blev opført, Sveriges højeste hus i massivt tømmer.

Hyllie Play

Hyllie Play er en trekantet kontorbygning på 14.500 m² i Hyllie. Det nye kontor bidrager med oplevelsesrige miljøer, kreative mødesteder og grønne områder til hele bydelen.

Generationernes Hus i Nivå

Generationernes Hus i Nivå er ét samlende byggeri, der består af en ny folkeskole som det centrale punkt, omkredset af bibliotek, kulturhus, idrætshal og svømmehal.

Klyngehuset Kronjylland

Klyngehuset er det nye samlingssted for Landsbyfællesskabet Kronjylland, der aktiverer og understøtter fællesskaber, udendørsaktiviteter og formidling af stedets unikke karakter.
Vis flere projekter