Biomedicum, Karolinska Institutet

Ny, topmoderne laboratoriebygning, der skal være samlende kraftcenter for forskningen ved et af verdens førende medicinske universiteter Karolinska Institutet i Stockholm.

Mærsk Tårnet, udvidelse af Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse.

Det Tekniske Fakultet - SDU

Fire institutters fælles ramme om et aktivt og dynamisk forsknings- og uddannelsesmiljø ved Syddansk Universitet i Odense.

Darwin Centre fase 2

Udvidelse af Natural History Museum i London formet som en kæmpe kokon.

Aarhus Universitet

Unik og helstøbt universitetscampus med en gennemført arkitektur, der blandt andet kommer til udtryk i den konsekvente brug af gule teglsten og bygningernes samhørighed med landskabet.

HAFUN (Hamburg Fundamental Interactions Laboratory), Hamburg Universitet

Et vartegn for forskningscampus Science City Bahrenfeld i Hamborg, der samler to forskningscentre i én bygning, som både rummer højteknologiske underjordiske laboratoriefaciliteter og åbne miljøer for vidensdeling og formidling.

Teknologisk Institut Campusområde

C. F. Møller Architects tegner Teknologisk Instituts 50.000 m2 nye campusområde i Aarhus Nord, med stor integration mellem landskab og i alt 12 nye bygninger fordelt på 8.000 m2.

AU-FOOD

En samling af Aarhus Universitets fødevareforskningsmiljøer i samme bygning, AU Food, skal styrke en tættere integration af forsknings- og uddannelsesmiljøet og gøre det lettere for studerende og forskere at indgå i interdisciplinære aktiviteter.

Pharma Science Building

Moderne laboratoriebygning til det Det Farmaceutiske Fakultet, der skal styrke tværgående forskningsaktiviteter og skabe synlighed i bybilledet.

AUH laboratorier

Aarhus Universitetshospitals (AUH) nye laboratorier for patologi og klinisk biokemi tilbyder medarbejderne de nyeste tekniske faciliteter i et fysisk miljø med fokus på at få daglyset ind, holde støjen ude fra de åbne laboratorieområder og understøtte komm

Panum Instituttet - Ombygning og indretning af laboratorier

Facaderenovering, bygningsvedligeholdelse, mindre udvidelser og nyindretning af laboratorier i Panum Instituttet.

Teknologisk Institut, DMRI

State-of-the-art forskningsfaciliteter til verdens førende videncenter inden for forskning og innovation i kød og kødprodukter.

IHA Katrinebjerg

Ingeniørhøjskole i Aarhus med plads til 3000 studerende, forskere og undervisere i IT-byen Katrinebjerg.
Vis flere projekter