CBS - Campus in Society

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

Hjertet i Ikast

Hjertet i Ikast er et nyt mødested for kultur og formidling centralt i Ikast, der samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.

Copenhagen International School - Nordhavn

Ny skolebygning til Copenhagen International School i Nordhavn står som et innovativt undervisningsflagskib med sin både bæredygtige og smukke grøn-blå solcellefacade.

Mærsk Tårnet, udvidelse af Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse.

Ny Islands Brygge Skole

Ny udskolingsbygning på Islands Brygge sætter rammerne for en kropslig, sanselig og erfaringsbaseret læring med et særligt fokus på mad og bevægelse.

Aarhus Universitet

Unik og helstøbt universitetscampus med en gennemført arkitektur, der blandt andet kommer til udtryk i den konsekvente brug af gule teglsten og bygningernes samhørighed med landskabet.

Det Tekniske Fakultet - SDU

Fire institutters fælles ramme om et aktivt og dynamisk forsknings- og uddannelsesmiljø ved Syddansk Universitet i Odense.

A.P. Møller Skolen

Dansk fællesskole med gymnasial overbygning til brug for Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Det ny SIMAC

Det ny SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) er et fyrtårn for fremtidens undervisningsinstitutioner, der gennem integrationen mellem byen og havnen lyser op.

Generationernes Hus i Nivå

Generationernes Hus i Nivå er ét samlende byggeri, der består af en ny folkeskole som det centrale punkt, omkredset af bibliotek, kulturhus, idrætshal, plejeboliger og svømmehal.

Klostermarksskolen

En ny tilbygning til Klostermarkskolen i Aalborg, skaber et moderne læringssted, der indpasser sig byens materialitet, skala og udtryk.

NTNU Campus Trondheim

Transformation og udvikling af campus for NTNU, som styrker forskning og formidling ved at nedbryde barrierer mellem studerende, forskere og fagdiscipliner samtidig med, at relationen til byen styrkes.

VIA University College, Campus Horsens

VIA University College Horsens er omdrejningspunktet i en samlet vision om at forene en lang række uddannelsesinstitutioner i et helt nyt, ambitiøst og bynært videnscampus – Campus Horsens.
Vis flere projekter