Fjordporten - Nordisk lys

Fjordporten er placeret på Oslo centralstation og består af et højhus med en base. Bebyggelsen sammenfletter transport, arbejde, fritid, kultur og erhverv i et fremadrettet og robust knudepunkt.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, der forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.

Oslo Horisont

Oslo Horisont, et stort transformationsprojekt på i alt 82.000 m² med fokus på innovativ genbrug, bliver skabt centralt i Oslo ved siden af banegården. Projektet består af to højhuse med et hævet offentligt grønt landskab oven på den gamle postterminal.

Boligtårn Antwerpen

24-etagers boligtårn i Antwerpen, der redefinerer højhusboligen som et socialt, vertikalt fællesskab.

Point Hyllie

Fire højhuse med boliger, kontorer og butikker omkring det nyanlagte Hyllie stationstorv.

Mærsk Tårnet, udvidelse af Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse.

Alviks tårn

18-etagers skulpturelt boligkompleks beliggende på Stockholms havnefront i Bromma med udsigt over Mälaren.

HSB 2023 - Västerbroplan

Vinderprojekt til et 26 etagers højhus af træ på en central plads i Stockholm.

Geysir - Kv Hekla

Nyt moderne beboelsestårn i Kista, nord for Stockholm, med Food Court i stueetagen og en grøn gårdhave, hvor beboere og restauratører kan dyrke deres egne grøntsager.

Hybrid Tower

Nyt beboelsestårn i Västerås, vest for Stockholm, med en grøn have på 15. etage, bliver et karakterfyldt landmærke i byen.

Rue de la Loi 130

EU-Kommissionens nye bygning er udformet som et fyrtårn for EU og står således for åbenhed, inklusion og tilgængelighed med det formål at sætte nye standarder for en bæredygtig fremtid.

Bestseller kontorhus

Nyt, bæredygtigt kontorbyggeri til tøjfirmaet Bestseller.

Campus Kollegiet

Kollegium med 250 studenterboliger i tre forbundne 15-etagers bygninger.
Vis flere projekter