Landsbankinn

Et nyt hus til Islands største bank med et udtryk, der tager afsæt i den rå Islandske natur og et design, der inkluderer og interagerer med hele byen.

LEGO® Campus

LEGO® Campus er et fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter de stærke værdier og den legende kultur hos LEGO Group.

Carlsberg Hovedkontor

Nyt hovedkontor til Carlsberg-koncernen, der sætter rammerne for en moderne og dynamisk arbejdsplads med en bygning, der skaber identitet, vidensdeling og innovation.

Bestseller kontorhus

Nyt, bæredygtigt kontorbyggeri til tøjfirmaet Bestseller.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering af en ikonisk schweizisk kontorbygning fra slidt 70'er-bygning til en yderst bæredygtig bygning, der er integreret med den omkringliggende park og Zürich sø som en attraktion for brugere og borgere i Zürich.

Biskop Gunnerus gate 14B

Et nyt byrum med torv, hotel og højhus ved Oslo centralstation, som skaber attraktive opholdsarealer og effektive urbane forbindelser.

Det tyske miljøministerium - BMU

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU, er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.

Fernbahnhof Hamburg-Altona

Ny station i Altona, Hamborg, der står som et visionært landmark og en aktiv spiller i byens urbane udvikling.

Fjordporten - Nordisk lys

Fjordporten er placeret på Oslo centralstation og består af et højhus med en base. Bebyggelsen sammenfletter transport, arbejde, fritid, kultur og erhverv i et fremadrettet og robust knudepunkt.

Frederiks Plads

Ny grøn byplads midt i Aarhus omgivet af boliger, caféer, butikker og andet erhverv.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, der forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.

B-One Berlin Hyp HQ

Det nye hovedkontor for Berlin Hyp er designet til at understøtte bankens bæredygtige vision samtidig med, at det bidrager til den bymæssige overgang og udviklingen af det omkringliggende område.

i8, iCampus im Werksviertel

i8 er en alsidig ny kontorbygning i Werksviertel, München, Tyskland bygget i en hybrid tømmerkonstruktion, der bidrager positivt til bygningens LCA og hjælper med at sikre et godt indeklima.
Vis flere projekter