Landsbankinn

Landsbankinn

Et nyt hus til Islands største bank med et udtryk, der tager afsæt i den rå Islandske natur og et design, der inkluderer og interagerer med hele byen.

Oslo Horisont

Oslo Horisont, et stort transformationsprojekt på i alt 82.000 m² med fokus på innovativ genbrug, bliver skabt centralt i Oslo ved siden af banegården. Projektet består af to højhuse med et hævet offentligt grønt landskab oven på den gamle postterminal.

LEGO® Campus

LEGO® Campus er et fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter de stærke værdier og den legende kultur hos LEGO Group.

Carlsberg Hovedkontor

Nyt hovedkontor til Carlsberg-koncernen, der sætter rammerne for en moderne og dynamisk arbejdsplads med en bygning, der skaber identitet, vidensdeling og innovation.

Bestseller kontorhus

Nyt, bæredygtigt kontorbyggeri til tøjfirmaet Bestseller.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering af en ikonisk schweizisk kontorbygning fra slidt 70'er-bygning til en yderst bæredygtig bygning, der er integreret med den omkringliggende park og Zürich sø som en attraktion for brugere og borgere i Zürich.

Det tyske miljøministerium - BMUV

Det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og atomsikkerhed, BMU, er beliggende i en bæredygtig bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder.

Fernbahnhof Hamburg-Altona

Ny station i Altona, Hamborg, der står som et visionært landmark og en aktiv spiller i byens urbane udvikling.

Fjordporten - Nordisk lys

Fjordporten er placeret på Oslo centralstation og består af et højhus med en base. Bebyggelsen sammenfletter transport, arbejde, fritid, kultur og erhverv i et fremadrettet og robust knudepunkt.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, der forener byliv og kulturhistorie med nye, attraktive kultur- og erhvervs-faciliteter samt offentlige restauranter i samme bygning.

Baufeld 63 / Medical School Hamburg, Hafencity

Bæredygtigt kontorhus og universitet ved Elben i Hamburg-Hafencity med en høj grad af fleksibilitet, som øger mulighederne for fremtidig tilpasning og sikrer lang levetid.

B-One, Hovedkvarter for Berlin Hyp

Det nye hovedkontor for Berlin Hyp er designet til at understøtte bankens bæredygtige vision samtidig med, at det bidrager til den bymæssige overgang og udviklingen af det omkringliggende område.

CO:WK

I hjertet af Werksviertel-Mitte, München, tæt på byens centrum, skaber CO:WK en levende og fleksibel arbejdsplads i en samlende bygning, der tilbyder en spændende blanding af kontorer, kultur, underholdning og butikker.
Vis flere projekter