Akershus Universitetssygehus (Nye Ahus), p-hus. C.F. Møller

Akershus Universitetssygehus (Nye Ahus), p-hus

Parkeringshuset ved Akershus Universitetssygehus har plads til ca. 1300 biler og anvendes af ansatte og besøgende ved sygehuset. Et væsentligt mål ved udformningen har været at skabe en rumlig og strukturmæssig sammenhæng mellem parkeringshuset, vejens forløb og sygehus-komplekset.
 Akershus Universitetssygehus (Nye Ahus), p-hus. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Akershus Fylkeskommune

Adresse

Nordbyhagen, Norge

Omfang

30900 m²

År

2001-2002

Entreprenør

AF Ragnar Evensen AS

Ingeniør

RIB/RIT: SCC Scandiaconsult AS
RIB-R: BST - Brann og sikkerhetsteknikk AS
RIV-R: Technoconsult
RIV-V: RG Ventilasjon AS
RIE: EDA Nils Nilsen AS

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

Grindaker AS Landskapsarkitekter MNLA

Huset følger vejens svage kurve og har transparente facader i tre etager. Om dagen giver glaslamellerne naturligt lys inde i bygningen og en levende facade udadtil, der afspejler det skiftende lys. Om natten står huset med lysende facader.

Læs mere

Flere projekter | Infrastruktur

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.