CWO P-hus. C.F. Møller. Photo: Helene Høyer Mikkelsen

CWO P-hus

Om dagen blander aktiviteten i p-huset sig med gadelivet gennem åbne partier og transparente facader. Facaden står i perforerede alu-plader med bagvedliggende orange grafikfelter, der både letter orienteringen og giver byggeriet karakter.
 CWO P-hus. C.F. Møller. Photo: Helene Høyer Mikkelsen
Fakta

Bygherre

C. W. Obel Ejendomme A/S

Adresse

Aalborg, Danmark

Omfang

10000 m²

År

2008-10

Ingeniør

Lindgaard A/S

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • Aalborg Kommunes arkitekturpris. 2010

Om natten er det p-husets glaskarnapper, malet i bl.a. rød og gul, der giver liv til byen. De står oplyst af LED-effektlys i skiftende styrke og gløder i mørket.

Byggeriet, der er på fire og en halv etage og rummer ca. 350 p-pladser, afrunder den eksisterende, godt 100 år gamle karrébebyggelse og er søgt indpasset som et moderne hus i harmonisk samspil med de gamle ejendomme. P-huset spiller med sin facade i foldede alu-plader videre på karréernes linier, ligesom de farvede glaskuber, der giver kig til gaden, er en nyfortolkning af karréernes karnapper.

Læs mere

Flere projekter | Infrastruktur

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.