Landsbankinn

Landsbankinn

En ny bygning til Islands største bank, der arkitekturen interagerer med byen og er inspirert av den rå islandske naturen.

LEGO® Campus

LEGO® Campus er et fleksibelt og bærekraftig kontorkompleks og en park som støtter LEGO Group sterke bedriftsverdier og lekne kultur.

Carlsberg Central Office

Carlsberg-konsernet har fått nytt hovedkontor, som danner rammene for en moderne og dynamisk arbeidsplass ved hjelp av en bygning som skaper identitet, kunnskapsutveksling og innovasjon.

Bestseller kontorkompleks

Nytt, bærekraftig kontorbygg til klesfirmaet Bestseller.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering av det ikoniske sveitsiske kontorbygget fra 70-tallet til et svært bærekraftig bygg som er integrert med den omliggende parken og Zürichsjøen for å bli en ny attraksjon for brukere og borgere i Zürich.

Biskop Gunnerus gate 14B

Et nytt byrom med torg, hotell og høyhus ved Oslo sentralstasjon, som skaper gode oppholdsarealer og effektive urbane forbindelser.

Det tyske miljøverndepartement - BMU

Det tyske departementet for miljø, naturvern og atomsikkerhet, BMU, er en bærekraftig bygning som er designet i tømmer og har integrerte solcellepaneler og et stort fokus på dagslys og felles grøntarealer.

Fernbahnhof Hamburg-Altona

Ny stasjonen i Altona i Hamburg der står som et visjonært landemerke, både for Altona, men også for hele Hamburg. Stasjonen spiller en viktig rolle i den urbane utvikling.

Fjordporten - Nordisk lys

Fjordporten er plassert på Oslo sentralstasjon, og består av et høyhus med en base. Bebyggelsen fletter sammen reise, arbeid, fritid, kultur og næring til et framtidsrettet og robust knutepunkt.

Frederiks Plads

Ny, grønn byplass midt i Aarhus omgitt av boliger, kafeer, butikker og annen næringsvirksomhet.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst og skulpturelt tårn og landemerke ved Aarhus havn, som kombinerer byliv og kulturhistorie med nye og attraktive kultur- og næringsfasiliteter samt restauranter i en og samme bygning.

B-One Berlin Hyp HQ

Det nye hovedkontoret for Berlin Hyp er designet i tråd med bankens bærekraftige visjon, samtidig som det bidrar til transformasjon og urban utvikling av omgivelsene.

i8, iCampus im Werksviertel

i8 er et allsidig, nytt kontorbygg i Werksviertel i München, som er bygd med en hybrid trekonstruksjon som bidrar til positiv LCA for bygget og til et godt inneklima.
Vis flere prosjekter