AMX – decentral ventilation. C.F. Møller. Photo: Airmaster

AMX – decentral ventilation

Decentralt og loftmonteret ventilationsanlæg til ind- og påbygning med et elegant design, brugervenligt interface, lavt støjniveau og integreret køle-, opvarmnings- og ventilationsfunktion. All-in-one løsning, der kombinerer god indendørs ventilation med en komfortabel temperatur.
 AMX – decentral ventilation. C.F. Møller. Photo: Airmaster
Fakta

Producent

Airmaster A/S www.airmaster.dk

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

AMX er Airmasters nyeste og mest banebrydende produktserie af decentrale ventilationsanlæg. Produktlinjen er karakteriseret ved vandrette bånd i hvid og sort som den gennemgående designdetalje med det formål at opløse de store voluminer og få anlæggene til at se mindre og mere diskrete ud.

Ventilationsanlæggene er en all-in-one løsning, som kombinerer god indendørs ventilation med en komfortabel temperatur. Med tre funktioner samlet i ét anlæg, kan AMX håndtere både køling, varme og ventilation.

Selv med en integreret kompressor og med ventilationsfunktionen har AMX-serien et meget lavt støjniveau. Derfor er AMX velegnet til for eksempel kontor- og undervisningsmiljøer, møde- og konferencefaciliteter og modulbyggeri.

Lave energiomkostninger og intuitiv styring

Med AMX er det muligt at opretholde både atmosfærisk og termisk komfort i et lokale ved forsyning af frisk luft, køling og opvarmning efter behov. Det sker på en energieffektiv måde, og med et intuitivt og simpelt brugerinterface.

Anlægget er et kompakt, decentralt (kanalfrit) varmegenvindings- og ventilationsanlæg med reversibel luft-til-luft varmepumpe indbygget. Den indbyggede varmepumpe i AMX er med det naturlige kølemiddel R290.

AMX-serien har en modulær styring og mange kommunikationsmuligheder, der sikrer effektiv og praktisk håndtering af anlægget efter behov. Med et intuitivt og simpelt brugerinterface, kan anlægget styres via en applikation på både iOS og Android. Anlæggene kan også tilsluttes Airling Online som Airmasters cloudbaserede webportal så flere ventilationsanlæg kan styres, driftes og overvåges central fra samme sted.

AMX-serien fra Airmaster leverer diskret og effektiv ventilation med elegant design, minimalt støjniveau, lave energiomkostninger og intuitiv styring. Den ultimative løsning for komfortabel og miljøvenlig ventilation.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.