STICKS sofaborde. C.F. Møller. Photo: Karup Design

STICKS sofaborde

STICKS sofaborde er en del af en møbelserie i fyrretræ, der er karakteriseret ved slanke, runde dobbeltben som det gennemgående motiv.
 STICKS sofaborde. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Producent

Karup Design

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

STICKS sofaborde har et karakteristisk understel med tre ben, der omkranser en rund bordplade og bærer en lodret krydssarg, hvilket er en væsentlig del af Sticks sofabordene identitet. Hvert ben består af to slanke rundstokke, forbundet af synlige bolte i en konstruktion, der kombinerer elegance med stabilitet.

Med et udvalg af forskellige farver og to forskellige størrelser giver STICKS sofaborde varierende muligheder i indretningen til både privat og til erhverv. Både stel og bordplade er fremstillet af hurtigvoksende og tilgængeligt FSC-certificeret fyrretræ og er tilgængeligt i natur, i sort og i en palet af tre klassiske farver, som er påført på en måde, der lader fyrretræets unikke og karakterfulde åretegninger træde frem. Dermed udstråler STICKS sofaborde overordnet en naturlig og nordisk elegance, der kan tilføres et kulørt og personligt præg.

Med to forskellige størrelser kan sofabordene placeres sammen i overlappende kombinationer eller stå alene. Det mindste bord fungerer perfekt som et funktionelt sidebord i forskellige sammenhænge, imens det største af bordene er ideelt til afslappede og loungeprægede indretninger.

STICKS sofaborde er en del af en serie med fyrretræsmøbler, hvor de slanke og runde dobbeltben er det kendetegnende og gennemgående element. STICKS sofabordes design giver mulighed for at variere indretningen og passer ind i private hjem såvel som erhvervsmiljøer.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.