Futurum+. C.F. Møller

Futurum+

Den bærende idé i Futurum serien er opdelingen af reolen i en base og et overmodul. Heraf opstår de nye elementer og friheden til at kombinere - til flere formål, former og typer af rum end den traditionelle reol.
 Futurum+. C.F. Møller
Fakta

Producent

Omann Aps

År

2012

Product Design

C.F. Møller Architects

Traditionelt bruger vi reoler både til at opbevare ting i og til at opdele rummene med på vores kontorer. Men i en digital verden har mange arbejdspladser ikke længere brug for helt så meget plads til bøger, mapper og papirer. Det er udgangspunktet for designet af møbelserien Futurum+, der er bygget op af fritstående podier i en god siddehøje og overmoduler, der kan kombineres frit på utallige måder.

Podierne i siddehøjde er møbelseriens grundmoduler, der kan kombineres, sammensættes og vinkles alt efter rummets indretning, så der er frit spil til at indrette en afdeling eller zone, som man vil.

Oven på podierne kan man fleksibelt sætte overmoduler og kasser, så møblet kan fungere som fx reol, siddemøbel med firkantede puder, som uformelt mødebord, garderobestativ, skuffe eller som udstillingsmøbel og med plads til fx legetøj, planter eller magasiner. Modulerne kan fås i alle farverfinér eller lakeret udførelse, og kombineres som man vil.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.