Cavere. C.F. Møller

Cavere

Cavere er en omfattende serie af kvalitetstilbehør i aluminium til indretning af bade- og toiletrum, men dele af serien kan også bruges andre steder, fx i et køkken.
 Cavere. C.F. Møller
Fakta

Producent

NORMBAU GmbH

År

2009-2021

Product Design

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • Iconic Award. 2021
  • Designpreis Deutschland, nomineret. 2011
  • Red Dot Design Award. 2010
  • iF product design award, 2011 & 2012

Udgangspunktet for serien var at skabe et design, der letter hverdagen for ældre og bevægelseshæmmede. Med et enkelt og elegant design har serien imidlertid appel til alle, der sætter funktion og æstetik højt.

Serien, der omfatter 50+ dele, rummer således alt lige fra specifikke hjælpemidler som fx gribebøjler og badesæde til mere generelle elementer til baderummet såsom sæbeskål, tandbørsteholder og toiletbørste. Spejlhylder, håndklædeknager og et klapsæde til at montere på væggen er eksempler på elementer i serien, der kan anvendes stort set overalt - både i vådrum og andre steder.

Seriens enkle udtryk sikrer nem tilpasning til forskellige rumtyper, nem rengøring og nem montage. Designet af bl.a. løftebøjlen tager udgangspunkt i et trekantet gribeprofil, fordi afprøvninger har vist, at det giver den bedste kombination af styrke, komfort og god ergonomi.

 

www.normbau.de  

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.