Central Station - møbelserie. C.F. Møller

Central Station - møbelserie

Serie af pause- og brydningsmøbler, der skal bidrage til at binde kontorområdernes arbejdszoner sammen med de sociale zoner for at skabe sammenhæng og give medarbejderne deres egne små rum i det store rum.
 Central Station - møbelserie. C.F. Møller
Fakta

Producent

Holmris B8

År

2017-

Product Design

C.F. Møller Architects

Både i erhvervslivet og den offentlige sektor er den moderne kontorarbejdsplads rammen om et broget liv og et væld af forskelligartede aktiviteter og opgaver. På den måde kan arbejdspladsen minde om livet på en banegård. Her arbejdes, telefoneres, holdes møder, socialiseres, ventes, snakkes, holdes pause, drikkes kaffe mv. Serien markedsføres under navnet Central Station, fordi den i et og samme møbel favner det hele og skaber rammerne for både arbejde, uformelle møder, socialt fællesskab og afslapning.

Favner den moderne virksomheds behov

Serien er designet og udviklet i samarbejde med Holmris. Den imødekommer et behov for en ny type af inventar, som kan favne virksomhedernes behov for agil tilpasning og samtidig understøtte en tendens i indretningen af kontorområder, hvor klassiske arbejdszoner mere og mere smelter sammen med sociale zoner og nye måder at arbejde på.

Uendelige muligheder

Grundkonceptet i Central Station består af gavle i støbt aluminium; plader af x-finer med linoleum på fladen og en bænk. Herudover fås forskellige former for accessoires. Opstillinger kan ændres og udbygges i det uendelige og tilsammen danne et rumligt interiørlandskab. Seriens forskellige elementer kan uden brug af værktøj flyttes rundt og kombineres efter behov til opbevaring, ståpladser, mødeborde, polstrede siddepladser, flyverpladser, hotspots, skranke, kaffe bar, siddepladser mm.

Kontoret er videnssamfundets værksted og værkstedets krav til praktisk anvendelighed er ført videre i møbelseriens design og udtryk, som på en gang er råt og forfinet.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.