SILIA MAGASINHOLDER. C.F. Møller

SILIA MAGASINHOLDER

Fritstående magasinholder med et grafisk enkelt udtryk til hjemmet eller arbejdspladsen i sort eg eller rustfast stål.
 SILIA MAGASINHOLDER. C.F. Møller. Photo: GEJST
Fakta

Producent

Gejst

År

2023

Product Design

C.F. Møller Architects

Silia magasinholderen har et superenkelt og reduceret udtryk, der passer ind i mange typer af rum og interiører. Silia er en rumlig og poetisk skulptur med en praktisk funktion beregnet til opbevaring af magasiner, men kan også bruges til udstilling af særlige artefakter eller opbevaring af garn, spil med mere.

Magasinholderen kan placeres på gulvet, på lave borde eller møbelopstillinger.

Silia er konstrueret som to identiske skiver, der er skråt afskåret i bunden og har et omhyggeligt placeret snit på tværs i det halve af skivens diameter. Den visuelle og skulpturelle kraft opstår, når den ene skive roteres og skydes sammen med den anden i en ret vinkel, så de to cirkulære flader tilsammen udgør en rumlig, stabil og selvstivende konstruktion, der fikseres med messingvinkler på undersiden.

Silia fås i to varianter med samme form men forskellige materialer og udtryk. Den ene variant har overflader af sortbejdset eg, mens den anden har overflader i højglanspoleret rustfast stål – begge varianter har sort kant. Silia er et i rækken af småmøbler og accessoires som C.F. Møllers Architects har designet for virksomheden Gejst.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.