AdjustTable sidebord. C.F. Møller. Photo: Karup Design

AdjustTable sidebord

AdjustTable er et sidebord, der manuelt kan justeres i højden. Bordet er designet til at imødekomme tidens behov for fleksible løsninger til eksempelvis arbejde, studie og afslapning – uanset om det er i sofaen, sengen eller i et siddemøbel.
 AdjustTable sidebord. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Producent

Karup Design

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

Designet er stilfuldt, funktionelt og let at afkode. Det er intuitivt at justere højden i én af de fem faste positioner, og det er let at bringe bordet tæt på i optimal højde og afstand, uanset sidde- og liggestilling så computeren, bøgerne, drikkevarerne og meget mere er inden for rækkevidde.

Mere bekvemmelighed og enkelt udtryk

AdjustTable sidebord fremstår enkelt og uprætentiøst, og udstråler samtidigt nordisk varme. Materialerne er pulverlakeret stål og FCS-certificeret fyrretræ, der vokser hurtigt og er let tilgængeligt. Det enkle design har et tvist med den gennemgående rundstok, der fortsætter op gennem bordpladen. Bordet fås i natur og i to forskellige farver, som er påført på en måde, der lader fyrretræets unikke og karakterfulde åretegninger træde frem. Dermed har bordet både et naturligt og moderne udtryk.

Et funktionelt og intuitivt møbel, der gør AdjustTable til den perfekte tilføjelse for enkel bekvemmelighed i hjemmet.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.