REECH trappestige. C.F. Møller. Photo: Gejst

REECH trappestige

REECH trappestigen er sammenklappelig og beregnet til at hænge på væggen, så den altid er lige ved hånden, når der er brug for at komme lidt i højden.
 REECH trappestige. C.F. Møller. Photo: Gejst
Fakta

Producent

Gejst ApS

År

2022

C.F. Møller Architects har derfor prioriteret et enkelt og stramt design, der kombinerer gode, funktionelle kvaliteter med et smukt og grafisk udtryk, hvad enten REECH står udfoldet på gulvet eller er ophængt på det tilhørende vægbeslag.

REECH trappestigen er et praktisk, lille møbel til hjemmet; designet til at gøre hverdagen nemmere og smukkere. REECH er ideel i alle husets rum som hjælp til at nå de øverste hylder og skabe, men kan også anvendes i hjørnet af stuen med en plante på; som ekstra siddeplads til de mindste eller i køkkenet, når børnene skal hjælpe med at lave mad.

Helhed og detalje

Konstruktionen er enkel og logisk for at gøre brugen intuitiv. REECH er konstrueret som to rammer, der samles med messinghængsler, hvor rammerne mødes. Udfoldet opleves trappestigen derfor som et ubrudt bånd med trekantet sideprofil, der fikseres forsvarligt af stigens øverste dybe trin i bukket og lakeret stålplade. Når stigen foldes sammen, fastholdes samme trin i lodret position med diskret integreret magnetløsning.

Trappestigen kommer i natur, og i sort- og hvidbejdset eg. Den fås i to størrelser med henholdsvis ét og to trin.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.