NORD - serie af udendørsmøbler. C.F. Møller. Photo: Veksø A/S

NORD - serie af udendørsmøbler

NORD er en serie af udendørsmøbler med bænk, plint, bord og stol i et minimalistisk design, der kommer til udtryk i både konstruktion, formgivning og pris.
 NORD - serie af udendørsmøbler. C.F. Møller. Photo: Veksø A/S
Fakta

Producent

Veksø A/S

År

2017

Product Design

C.F. Møller Architects

Seriens design fremstår enkelt med smukke, rene linjer og med fokus på kvalitet, detaljering og siddekomfort. Seriens forskellige produkter er nært beslægtede og udgør tilsammen en harmonisk helhed. Serien kan anvendes overalt, hvor mennesker mødes på pladser, promenader og i parker, skoler, børnehaver og sygehuse.

Karakteristisk for serien er den fine detaljering og den raffinerede kombination af stål og træ. Plankerne er fastgjort usynligt til stålrammen, der samtidig beskytter plankernes ender.

Alle seriens produkter kan monteres enten fritstående på fodplade eller nedstøbes. Siddeelementerne kan fås med eller uden armlæn. Flere bænke eller plinte kan sammenbygges i forlængelse af hinanden i lige eller forskudte forløb. For bænkenes vedkommende kan ryglæn i en sådan opstilling vende i enten samme eller modsat retning.

Seriens robuste løsninger, gode materialer og modstandsdygtige overfladebehandling er valgt med henblik på lang holdbarhed. Ståldelene udføres både i sprælske og afdæmpede farver.

Materialemæssige specifikationer kan findes hos producenten, Veksø A/S (www.vekso.dk).

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.