Retell opslagstavle. C.F. Møller. Photo: Gejst

Retell opslagstavle

Opslagstavlen Retell er en enkel, grafisk nåletavle med fokus på gode og simple detaljer, der passer til både hjemmet, arbejdspladsen og institutionen.
 Retell opslagstavle. C.F. Møller. Photo: Gejst
Fakta

Producent

Gejst

År

2020

Product Design

C.F. Møller Architects

Retell er en rund og indrammet opslagstavle beregnet til at hænge på væggen. Retell kan bruges som nåletavle eller alene som dekorativt element, der samtidig bidrager til at forbedre akustikken i rummet. Designet er enkelt, og der er gjort en dyd ud af nødvendigheden. Det ses bl.a. med den fine bearbejdning af stålramme og filt, der gør det muligt at montere Retell elegant og sikkert med bare en enkelt skrue.

Alsidig anvendelse

Retell udmærker sig ved at kunne anvendes både i private hjem, på kontorer og i institutioner. Opslagstavlens enkle design sikrer at den passer ind de fleste steder, både i entreen, garderoben, børneværelset, hjemmekontoret, opholdsstuen. Retell er et godt eksempel på, at indretningen af arbejdsområder i disse år finder stor inspiration i indretningen af vores hjem. Opslagstavlen kan anvendes både alene eller i grupper monteret på række eller i kreativ uorden. Retell har en diameter på 80 cm. Det er nok til at give plads til de fotos, tegninger mm., der betyder noget og ikke mere end, at der er plads til Retell på de fleste vægge.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.