NT Stoppestedskoncept. C.F. Møller. Photo: Henrik Brus

NT Stoppestedskoncept

Stoppestederne spiller en vigtig rolle i den samlede rejseoplevelse. Bag C.F. Møllers design af udstyr til busstoppesteder ligger ønsket om at skabe komfort og design med et klart signal om, at kollektiv trafik er et moderne og attraktivt produkt.
 NT Stoppestedskoncept. C.F. Møller. Photo: Gine Monrad Petersen
Fakta

Bygherre

Nordjyllands Trafikselskab

Producent

Veksø A/S

År

2014-2015

Product Design

C.F. Møller Architects

Serien er udviklet til og i samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab og byder på et bredt program: Læskærme, standere, sidde- og ståbænke, cykelparkering og affaldshåndtering. Afgørende har været at skabe et koncept i et moderne, karakterfuldt og holdbart design med gode og gennemprøvede materialer.

En styrke ved serien er, at den er fleksibel og kan tilpasses lokale behov uden at sammenhæng og identitet svækkes. Designet skaber faste spilleregler for kommunikationen med kunderne, så diverse informationer optræder de samme steder og med samme udtryk på de forskellige varianter.

C.F. Møller Architects har ageret rådgiver for Nordjyllands Trafikselskab fra start til slut: Fra indledende skitser og brugerproces til godkendt koncept, designmanual, EU-udbud og produktudvikling.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.