PLINT møbelserie til kontorer. C.F. Møller. Photo: Dencon

PLINT møbelserie til kontorer

Fremtidens kontor er modulært og ændrer løbende karakter tilpasset arkitekturen, trends, digitale muligheder og nye samarbejdsformer. Plint-serien er skabt til denne virkelighed og giver mulighed for at tilpasse møbleringen til de behov, vi har lige nu, om lidt eller på sigt.
 PLINT møbelserie til kontorer. C.F. Møller. Photo: Dencon
Fakta

Producent

Dencon

År

2020

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Product Design

C.F. Møller Architects

Grundelementerne i serien er en Plint (sokkel) og en Kube, som tilbyder utallige kombinations- og anvendelsesmuligheder. Plinten gør det enkelt at føre kabler på tværs af hele opstillingen og er designet som base for Kuber og andre opbevaringselementer, kildesorteringselementer, whiteboards og garderobestativer. Plinten fungerer desuden som lav rumdeler, der kan bruges til opbevaring eller som el-boks og er udstyret med praktisk låg, der er beregnet til nem opladning af mobil, IPad eller cykelbatteri.

Uendelige kombinationsmuligheder

Det mindste og centrale opbevaringselement er Kuben på 40x40x40 cm. Kuben er designet, så toppen udgør en praktisk bakke, der giver mulighed for at udstille eller opbevare forskellige effekter. Den kan anvendes alene direkte på gulvet eller som fx et sidebord i en loungeopstilling. Dupper under bunden passer samtidig ned i bakken, og gør det muligt at stable flere Kuber og lave en samlet opstilling, der passer præcis til konkrete behov. Et varieret udtryk i en opstilling kan skabes ved at rotere kuberne, så fladernes materialer og farver opleves i nye kombinationer.

Kuberne kan indrettes med skuffer, eller med låge. Med en hynde på toppen bliver en eller flere Kuber på række til siddepladser med opbevaring eller lockers under.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.