QUINTUS L500 LED vej- og parklampe. C.F. Møller. Photo: Jacob Due

QUINTUS L500 LED vej- og parklampe

Parklampe med energieffektiv LED-teknologi og et design, som passer ind i forskellige urbane miljøer og omgivelser.
 QUINTUS L500 LED vej- og parklampe. C.F. Møller. Photo: Torben Eskerod
Fakta

Producent

Lampas A/S

Adresse

Danmark

År

2006, 2020

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Product Design

C.F. Møller Architects

QUINTUS L500 parklampe har et enkelt og tidløst design. I mørket viser den sig som en lysende trekantform. Om dagen sår den enkel og afklaret med sine få elementer og lader himmel, natur og arkitektur komme til syne igennem den transparente skærm.

Bred anvendelighed

Parklampens rene linjer skaber et stemningsfuldt og sammenhængende bybillede i både boligområder og byrum. Med sit enkle og underspillede udtryk falder QUINTUS L500 naturligt ind i forskellige miljøer fra villaveje og boligblokke, til gågader og bytorve. Det effektive og blændfrie lys gør også QUINTUS L500 velegnet til parkeringsarealer og andre områder med høje krav til belysning.

Teknologi og materiale

QUINTUS L500 er udstyret med energieffektiv LED-teknologi, som er skjult i masten. LED-lyskilden lyser op i toppens reflekterende inderskærm, som fordeler lyset jævnt nedad med en lav grad af lysforurening.

Toplåget er i rotationsstøbt plastmateriale, mens den transparente skærm er i slagfast UV-bestandig akryl. Topstykket, mellem masten og skærmen, er fremstillet i kokillestøbt aluminium, der som standard pulverlakeres i sort. Masten er i galvaniseret stål, som kan leveres pulverlakeret.

 

www.lampas.dk  

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.