Mount - modul-trappe i beton. C.F. Møller. Photo: Adam Mørk

Mount - modul-trappe i beton

Trappesystemet Mount vender op og ned på de vante forestillinger om produktion, transport og montage af betontrapper.
 Mount - modul-trappe i beton. C.F. Møller. Photo: Adam Mørk
Fakta

Bygherre

Hi-Con AS

Producent

Hi-Con AS

År

2012-2013

Product Design

C.F. Møller Architects

Hjertet i systemet er selve montagemetoden, som er så forenklet, at behovet for kraner, stilladser etc. er væsentligt reduceret. Trappen kan monteres nedefra i et enkelt flow, og udgør dermed ikke længere en risikofaktor for byggeriets tidsplaner.

Æstetisk er systemet med sit stramme og præcise udtryk ligeså markant som en unika-trappe, men byder samtidig et langt større udvalg af kombinations- og anvendelsesmuligheder.

Det er grundliggende, at Mount kun fikseres i en side - som såkaldt svævetrin. Identiske trin kan monteres på flere måder, fx indlejret i vægge, skiver, vanger eller specialsøjler, med eller uden repos.

Til trappen er udviklet et multianvendeligt elementtrin, der seriefremstilles i stålforme med indlæg til diverse trinvarianter, fx træ, stål, linoleum, bambus – faktisk til alt, hvad man kan anvende som gulv.

Systemet favner således mange rumtyper og kan anvendes i sammenhænge, der spænder fra fritstående trapper i foyer- og ankomstrum over spindeltrapper til flugtvejstrapper i trapperum.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.