BASE sovesofa. C.F. Møller. Photo: Karup Design

BASE sovesofa

Med et cool og praktisk design er BASE sovesofa et multifunktionelt møbel til både komfort og opbevaring, som let kan tilpasses forskellige hverdagsscenarier og være omdrejningspunktet i det unge hjem.
 BASE sovesofa. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Producent

Karup Design

År

2024

BASE sovesofa opfylder både behovene for komfort og har forskellige muligheder for opbevaring, samtidigt med at den skaber en lounge-stemning med en rå nordisk elegance i hjemmet.

BASE sovesofas design adskiller sig markant fra den traditionelle sovesofa. Mens den klassiske sovesofa typisk står statisk og sammenklappet, er BASE sovesofa primært designet til at være udfoldet. Designet er lavet på baggrund af en undersøgelse, der viser, at sengen er omdrejningspunktet i et Generations Z’s hjem, hvor den bruges til mange formål. Det har resulteret i en sovesofa, som udgør en komfortabel base, hvor man både kan studere, spille brætspil, spise, se tv og foretage sig en række andre hverdagsaktiviteter, både alene og sammen med andre. Med et hurtigt greb kan den forvandles fra sove- og hyggezone til en stilfuld og ryddet sofa, perfekt til uventet besøg. Sovesofaens lave udtryk sikrer at den altid fremstår som et hyggeligt og uformelt møbel.

Multifunktionelt omdrejningspunkt

Sovesofaen har forskellige muligheder for opbevaring. Bag den skrå ryg gemmer sig rummelig opbevaringsplads til for eksempel sengetøj og puder. Sovesofaen har også multifunktionelle opbevaringsbokse, der kan vendes efter behov og enten fungere som integreret reol eller lukket opbevaringsrum til genstande, der skal gemmes væk. Derudover kan opbevaringsboksene stå frit i rummet som ekstra borde.

BASE sovesofa kan fås i en palet, der omfavner både klassiske farver og moderne trends. Udført i hurtigvoksende og tilgængeligt FSC-certificeret fyrretræ kombinerer BASE sovesofa bæredygtighed med æstetik og funktionalitet.

I hjem, hvor pladsen er begrænset, er BASE sovesofa et omdrejningspunkt med sin alsidighed og rolige, varme atmosfære.

Læs mere

Flere projekter | Product Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.