Hyllie Play. C.F. Møller

Hyllie Play

Hyllie Play er en trekantet kontorbygning på 14.500 m² i Hyllie. Det nye kontor bidrager med oplevelsesrige miljøer, kreative mødesteder og grønne områder til hele bydelen.
 Hyllie Play. C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
Fakta

Bygherre

Wästbygg

Adresse

Malmö, Sverige

Omfang

15.660 m²

År

2021-

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • 1.præmie i konkurrence. 2021

Hyllie er et område i bydelen Väster i Malmø – og er Malmøs største udviklingsområde. Den nye blok indgår i et samspil med omgivelserne og prioriterer fokus på velvære, sundhed og kreative møder i bæredygtige omgivelser. Projektet består af generøse lokaler til co-working, et fitnesscenter med multihal, restaurant og café, sports- og aktivitetspark, renseri, cykelværksted, urbane haver og meget mere.

På den sydlige spids af blokken er der en grøn park, som giver projektet en unik karakter. Parken er tilgængelig for alle og giver plads til rekreation, udendørs arbejde og et udkigspunkt.

Nyt vartegn og fokus på bæredygtighed

Bygningens prismeform og trappeskala giver arkitekturen en identitetsskabende silhuet i forhold til omgivelserne og rumlige kvaliteter for lokalmiljøet. Det er et vartegn med et klart arkitektonisk koncept, der er synligt på afstand. Bygningsvolumenet består af flere lige store trekanter, der skaber et varieret og grønt miljø med terrasser, der trapper ned mod boligkvartererne. Samtidig giver volumenerne gode betingelser for dagslys og skaber en støjbarriere for tagterrasserne.

Bygningen er konstrueret som en hybrid, hvor massivt træ, bæredygtigt beton og genbrugsmaterialer i facaderne, samt det indvendige finish og landskabsarkitekturen er blevet prioriteret. Integreret landskabsdesign er en central del af det arkitektoniske koncept og sikrer en modstandsdygtig blok, der tjener positivt for økosystemet. Bygningen er certificeret i henhold til Breeam Excellent, Well Platinum, NollCO2 og Climate Smart Construction Site Gold (Wästbyggs egen certificering). Projektet indgår også i Hyllie Miljøprogram og Climate Smart Hyllie, ligesom det er en del af C.F. Møller Architects' medlemskab af LFM30.

Læs mere

Flere projekter | Træbyggerier/Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.