Vendsyssel Kunstmuseum, udbygning. C.F. Møller. Photo: Axel Søgård

Vendsyssel Kunstmuseum, udbygning

Udbygningen af Vendsyssel Kunstmuseum placeres under terræn i museets gårdrum mod vest. Det er et rent og enkelt udstillingsrum i ét plan.
 Vendsyssel Kunstmuseum, udbygning. C.F. Møller. Photo: Axel Søgård
Fakta

Bygherre

Vendsyssel Kunstmuseum

Adresse

Hjørring, Danmark

Omfang

300 m²

År

2008-2009

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Adgangen til det nye udstillingsrum sker via et glasprisme i museets gård med direkte forbindelse til de eksisterende udstillingsrum i stueetagen. Glasprismet og det lange ovenlys langs det nye udstillingsrums ene side er vigtige elementer i forslaget: De trækker lys ned og giver en fornemmelse af rummet og himlen ovenover, ligesom de får udbygningen til at hænge naturligt sammen med det eksisterende museum.

Læs mere

Flere projekter | Kultur

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.