HYBRID kongrescenter. C.F. Møller

HYBRID kongrescenter

Hybrid er et nyt multifunktionelt kongrescenter og mødested i det centrale Lund – en hybrid og synergi mellem flere forskellige funktioner såsom kongres, hotel og kontor.
 HYBRID kongrescenter. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Skanska Sverige AB / Lund SBK

Adresse

Lund, Sverige

Omfang

30.000 m²

År

2021

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Bygningskomplekset er designet ud fra idéen om et bymæssigt og socialt møde mellem nye og historiske bygninger og byrum. Hybrid er et bygningskompleks med detaljerede murstensfacader og en smukt designet kongressal med facader i genanvendt kobber og et interiør i lyst træ. De forskellige aktiviteter som kontorer, hotel og mødeforum har en klar inddeling i bygningskomplekset og er strategisk placeret for at bidrage med værdiskabende synergier og offentlige miljøer i stueetagen. Målet er at gøre Hybrid-bygningen til et offentligt samlingspunkt med genkendelig arkitektur og profil. Hybrid tilfører et levende og tilgængeligt taglandskab med store tagterrasser og beplantninger, der forstærker oplevelsen af en bygning, som åbner grænserne mellem ude og inde. Landskabsdesignet på gadeniveau og taglandskabet bidrager med kvaliteter til besøgende og forbipasserende.

Restaurant, café og skybar

Bygningskomplekset indeholder flere offentlige funktioner, som er en forlængelse af bylivet. En større offentlig tilgængelig restaurant med bar og udendørs siddepladser suppleres af en café, som åbner op ud til et parkstrøg. Hotellet udgør en slank og højere helhed med en offentlig tilgængelig skybar og restaurant øverst med udsigt over byen og det flade landskab. En stor central trappe på det offentlige indgangsniveau giver mulighed for spontane offentlige arrangementer og fører besøgende til den store kongressal. Fra det fælles ankomsttorv forgrener kongresanlægget sig ud i de dele, der vevares af af en gamle byret,som aktiverer og giver en spændende kobling mellem gammelt og nyt. Projektet er baseret et bæredygtigt og cirkulært perspektiv med integreret design, som har en positiv effekt på bygningskompleksets samlede miljøpåvirkning. Det er foreslået, at bygningskomplekset udføres som en konstruktion i træhybrid med facader af mursten og genanvendt kobber.

Læs mere

Flere projekter | Kultur/Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.