Nya Tiundaskolan. C.F. Møller. Photo: Mark Hadden

Nya Tiundaskolan

Visionen er at skabe fremtidens læringsmiljø ved at udforme en moderne grundskole med førskole, som er attraktiv, tryg og tilgængelig for alle.
 Nya Tiundaskolan. C.F. Møller. Photo: Mark Hadden
Fakta

Bygherre

ByggDialog og Skolfastigheter

Adresse

Uppsala, Sverige

Omfang

13000 m² + 2500 m² idrætshal

År

2015-2018

Entreprenør

ByggDialog

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Kunstner

Erika Lövqvist, Jenny Nolstam og Anton Alvarez.

Tiundaskolan har plads til børn fra 0.- til 9.-klasse og har en enkel og robust struktur. Facadematerialet i mursten vidner om stedets historie med det gamle teglværk. Interiøret afspejler bygningens enkelhed og robusthed og giver plads til leg og inspiration.

I stueetagen er der et fælles sammenhængende rum, som samler kantine, torv, den store trappe og flere fælles læringsmiljøer. Her er der plads til at udvikle fællesskab, samhørighed og stolthed over skolen. I samarbejde med Anna Törnqvist, som er ekspert i skolebygninger, har C.F. Møller skabt en skole, der tilbyder fleksible læringsmiljøer for fremtiden. Den rumlige udformning er tilpasset til en traditionel organisation, men åbner op for nye muligheder og mere varierende arbejdsmåder og siddestillinger.

Nybyggeriet omfatter også et tilberedningskøkken, en fritidsklub og en ny idrætshal. Skolen og skolegården er attraktive, indbydende og legende, fremmer social kontakt og skaber sikkerhed og tryghed.

Projektet er en dialogbaseret totalentreprise og et samarbejde, som sikrer kvalitet og resultater og skaber åbenhed og bevidsthed. Projektet omfatter nedrivning af den eksisterende skole samt opførelse af Nya Tiundaskolan.

Læs mere

Flere projekter | Undervisning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.