Vega Skole og Aktivitetshus. C.F. Møller

Vega Skole og Aktivitetshus

Skolen og aktivitetshuset i Vega er et levende mødested for mennesker i alle aldre. Her er flere aktiviteter samlet under ét tag, så mennesker med forskellige interesser kan mødes – ikke bare i skoletiden, men også om aftenen og i weekenderne.
Fakta

Bygherre

Byggdialog

Adresse

Stockholm, Sverige

Omfang

12.500 m², 900 elever

År

2019-

Konkurrence

1. præmie i tilbudskonkurrence. 2019

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • 1. præmie i tilbudskonkurrence. 2019

På skolen i Vega er der plads til ca. 900 elever fra 1.-9. klasse samt et fritidstilbud for de yngste børn og et åbent fritidscenter for eleverne efter skoletid. Desuden er huset mødested for ældre med mulighed for en lang række aktiviteter – idrætshal, bibliotek, køkken, café og en såkaldt "black box" til musik, teater og andre forestillinger. Aktivitetshuset byder på noget for enhver smag i Vega og lokalområdet. Bygningen er fuld af liv selv om aftenen og i weekenden. Her anvendes lokalerne til foreningsidræt, musik, kultur, møder, socialt samvær og andre aktiviteter.

Lettilgængeligt mødested

Grundplanerne er designet i tæt dialog med de virksomheder, der benytter lokalerne, hvor udemiljøerne også er en vigtig del af opgaven. Alle aktivitetshusets dele er indrettet på en sådan måde, at lokalerne kan udnyttes af både uddannelsesforvaltningen, social- og ældreforvaltningen og kultur- og fritidsforvaltningen. Desuden er lokalerne tilgængelige for foreningslivet, og biblioteket og caféen er åben for offentligheden.

Læs mere

Flere projekter | Undervisning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.