Haga Palett boligkvarter, Landskab. C.F. Møller. Photo: Nordr

Haga Palett boligkvarter, Landskab

Langs Solnavägen i Stockholm vokser Haga Palett og skaber nye indbydende og funktionelle gårdrumsmiljøer. Projektet omfatter tre store gårdrum og en børnehave. Projektet er opdelt i tre faser.
 Haga Palett boligkvarter, Landskab. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Credentia AB

Adresse

Stockholm, Sverige

Omfang

9.300 m2

År

2023

Landskab

C.F. Møller Architects

Haga Palett er et nyt levende boligkvarter, der forbinder den indre by med forstaden Solna og hele vejen til området Gamla Råsunda. Visionen er at skabe attraktive boliger i et urbant bymiljø. Langs Solnavägen bliver der anlagt en bred boulevard med træer, butikker og brede fortov. Gårdrummene er hejst på bjælker som giver funktionelle uderum, der er tilpasset et levende miljø med en naturlig forbindelse til de eksisterende omgivelser.

Grønne stuer

Gårdene er designet til at fungere som indbydende og grønne uderum for beboerne til ophold og aktivitet samt funktionelle løsninger til opbevaring og cykelparkering. Der er et samlingssted med grill, legeområde, udendørs fitnesscenter, fælles terrasser med udsigt over Solnavägen og græsarealer, hvor man kan hænge ud, spille bold og tage på picnic.

Stedets højdeforskelle og beliggenhed tæt på eksisterende blokke har krævet tekniske løsninger for design og regnvandshåndtering. Gårdene er placeret en etage over gadeniveau, og kvarterets baggård giver en rolig atmosfære og tjener som samlingssted for beboerne. Landskabet skærer sig naturligt ind i bjerget og danner grønne oaser indrammet af klippeskæringer.

Læs mere

Flere projekter | Landskab

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.