Nobelparken, Aarhus Universitet - Landskab. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Nobelparken, Aarhus Universitet - Landskab

Da Aarhus Universitet stod for at opgradere belægninger samt øgning af cykelpladser ved Nobelparken bød sig en oplagt mulighed for at revitalisere uderummene generelt.
 Nobelparken, Aarhus Universitet - Landskab. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Bygherre

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S

Adresse

Aarhus

Omfang

10000 m²

År

2015-2016

Ingeniør

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfima

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Et enkelt nyt hovedgreb skaber et nyt centralt rum og grønt nedslag i form af hævede bede. De indvendige kanter aktiveres som langstrakte svungne bænke, de udvendige organiserer rummet som naturlig afskærmning.

Den sydvendte ankomstplads mod Nørrebrogade og de mindre pladser mellem husene organiseres ligeledes med nye hævede bede der skaber et tydeligt hierarki mellem ophold, cykler, gående, biler og parkering.

Læs mere

Flere projekter | Landskab

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.