CBS - Campus in Society

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

Hjertet i Ikast

Hjertet i Ikast er et nyt mødested for kultur og formidling centralt i Ikast, der samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.

Copenhagen International School - Nordhavn

Ny skolebygning til Copenhagen International School i Nordhavn står som et innovativt undervisningsflagskib med sin både bæredygtige og smukke grøn-blå solcellefacade.

Mærsk Tårnet, udvidelse af Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse.

Aarhus Universitet

Unik og helstøbt universitetscampus med en gennemført arkitektur, der blandt andet kommer til udtryk i den konsekvente brug af gule teglsten og bygningernes samhørighed med landskabet.

Skolen på Islands Brygge, udskolingen

Ny udskolingsbygning på Islands Brygge sætter rammerne for en kropslig, sanselig og erfaringsbaseret læring med et særligt fokus på mad og bevægelse.

Det Tekniske Fakultet - SDU

Fire institutters fælles ramme om et aktivt og dynamisk forsknings- og uddannelsesmiljø ved Syddansk Universitet i Odense.

A.P. Møller Skolen

Dansk fællesskole med gymnasial overbygning til brug for Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Baufeld 63 / Medical School Hamburg, Hafencity

Bæredygtigt kontorhus og universitet ved Elben i Hamburg-Hafencity med en høj grad af fleksibilitet, som øger mulighederne for fremtidig tilpasning og sikrer lang levetid.

Den Åbne Skole i Waldau (OSW)

Den Åbne Skole i Waldau (OSW) sætter ny standard for læringsmiljøer i tyske skoler, ved at forene undervisning og natur i fleksibelt og bæredygtigt kompleks med flere anvendelsesmuligheder.

Det ny SIMAC

Det ny SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) er et fyrtårn for fremtidens undervisningsinstitutioner, der gennem integrationen mellem byen og havnen lyser op.

HAFUN (Hamburg Fundamental Interactions Laboratory), Hamburg Universitet

Et vartegn for forskningscampus Science City Bahrenfeld i Hamborg, der samler to forskningscentre i én bygning, som både rummer højteknologiske underjordiske laboratoriefaciliteter og åbne miljøer for vidensdeling og formidling.

NTNU Campus Trondheim

Transformation og udvikling af campus for NTNU, som styrker forskning og formidling ved at nedbryde barrierer mellem studerende, forskere og fagdiscipliner samtidig med, at relationen til byen styrkes.
Vis flere projekter