Sommerhus for Ulla & Christian Beck. C.F. Møller

Sommerhus for Ulla & Christian Beck

Sommarhuset Beck ligger i Holmslands Klit på Jyllands västkust – ett kargt och blåsigt område som samtidigt bjuder på ett vackert, mjukt och böljande landskap med vita och grågröna sanddyner som då och då avbryts av vindpinade tallar.
 Sommerhus for Ulla & Christian Beck. C.F. Møller
Fakta

Uppdragsgivare

Ulla og Christian Beck

Adress

Haurvig, Denmark

Omfattning

169 m²

År

2007-2008

Ingenjör

OBH Rådgivende Ingeniør A/S

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Sommarhuset är anpassat till det vilda klittlandskapet, byggt mellan dynerna med form, planlösning och material sprungna ur omgivningarna i syfte att skapa lä och samtidigt erbjuda sol och utsikt över landskapet.

Den enkla planlösningen består av två åtskilda längor som omsluter en vindskyddad innergård. Fasader och tak är av cederträ och de fyra portarna in till gården både inramar utsikten och styr vinden.

Läs mera

Fler projekt | Villor

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.