Deloitte Esbjerg. C.F. Møller. Photo: Martin Schubert

Deloitte Esbjerg

Deloittes nye kontorbygning ligger på de gamle, sentrale havnearealene i Esbjerg, hvor byutviklingsprosjektet Dokken gjennomføres.
 Deloitte Esbjerg. C.F. Møller. Photo: Martin Schubert
Fakta

Byggherre

Deloitte Fonden & KPC

Adresse

Esbjerg, Danmark

Omfang

3050 m² plus 1000 m² kjeller

År

2014-2016

Byggherrerådgiver

Kuben Management

Entreprenør

KPC Herning A/S

Ingeniør

Ingeniør`ne

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Bygningens tre etasjer står i en klar kubisk form, som med sin betongbase ser ut som de vokser ut av nivåene i havnens betonglandskap.

De to øverste etasjene er av murstein, mens første etasje er utformet i glass. Man får inntrykk av at de tunge mursteinsfasadene blir båret av den lette glassfasaden, noe som gir bygningen et markant uttrykk og en gjenkjennelig identitet.

Innvendig er bygningen planlagt for å gi maksimal fleksibilitet. Kontorarealene er fordelt rundt et sentralt rom, som går i hele bygningens høyde. En trapp i det sentrale rommet forbinder etasjene og ender opp i kantinen i øverste etasje. Fra kantinen har man utsikt over det gamle kaianlegget og adgang til en stor terrasse.

I kjelleren er det parkeringsplasser, teknisk rom, lager og garderobe.

Les mer

Flere prosjekter | Kontor/Forretningsvirksomhet

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.