ITU hovedkontor i Genève. C.F. Møller

ITU hovedkontor i Genève

Et forslag om et kontor- og arbeidsmiljø for The International Telecommunication Union som kombinerer tydelige sikkerhetskrav med et transparent uttrykk i dialog med byen.
 ITU hovedkontor i Genève. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

ITU (The International Telecommunication Union)

Adresse

Genève, Switzerland

Omfang

25000 m²

År

2017

Arkitekt

C.F. Møller Architects i samarbeid med Stähelin Architekten

Premiering
Premiering
  • 2. premie i arkitektkonkurranse. 2017

Bygningens konfigurasjon er tuftet i det kontekstuelle uttrykket til det omkringliggende området og tomtens begrensninger. Den definerer et smalt rammeverk for et kontor og arbeidsmiljø for det 21. århundre. Ved å kombinere arbeidsareal, intern flyt, tydelig seksjonering mellom offentlige, semi-offentlige og private funksjoner i en tilsynelatende sømløs løsning, balanseres de tydelige sikkerhetskravene samtidig som prosjektet får nok transparens til å kunne bli et levende og urbant landemerke som utfyller byen.

I forslaget vises det arkitektoniske konseptet i en serie krystallinske kuber med varierende etasjehøyder og vertikale tilkoblinger, noe som gjør det mulig å observere ulike aktiviteter ved hjelp av refleksjoner og transparens. Bygningens interiør kjennetegnes av en åpen følelse og atrier som åpnes opp gjennom bygningen. De består av åpne etasjer hvor lyse og fleksible arbeidsplasser er plassert mellom en rekke aktiverte taklandskap og mindre takhager øverst. På bakkenivå ligger et konferansesenter med auditorier, utstillingssoner og en kantine ut mot parken. Bakkeplanet definerer en baseliknende, steinbelagt struktur.

Les mer

Flere prosjekter | Kontor/Forretningsvirksomhet

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.